Satılık Okuma octana 255cm kamış.

Konu, 'İkinci El' kısmında uFuK-28 tarafından paylaşıldı.

1. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Selamlar, Pazartesi günü elime geçen yeni aldığım kamışımı atış stilime uygun olmadığı için satıyorum. 3 gün deneme amaçlı toplamda 2 saat kullandım kırık çıkık çatlak vs yoktur sıfır gibidir. İstediğim fiyat 100 tl pazarlıksız, kargo alıcıya aittir. Eğer istenirse PTT kargo ile fiyat toplamda 115 tl,dir. Eldende teslim edilebilir. Kamış ile 1 Levrek yakaladım yani siftahı vardır :) [​IMG]

2. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    okuma octana spin , lineaeffe power drive surf
    Favori Makine:
    okuma raw II 55, trio 30s
    En İyi Avı:
    10cm istavrit :-)
    Hocam bende bu kamışı almak istiyordum neyini begenmediniz? Biraz forumda kunu açtım bununla ilgili ama hep ağır ve aksiyonu iyi değil denge problemi var vs yazmışlar , siz kullanmış biri olarak ne diyorsunuz

3. HastaRuH

HastaRuH Erkan

En İyi Avı:
    55cm zargana--60 cm Lüfer (Kofana)--70 cm 3.750 gr Levrek
    bende de aynı kamış var ve benim fizik gücüm zayıftır. WTD ( ben eskiden pek yapmazdım çabuk yoruldum şimdi biraz daha fazla yapabiliyorum) yapacaksan yorula bilirsin ama jıg atacaksan çok iyi mesafe atarsın kamış biraz serttir ama en baba levreği dize getirir kafasını kendine çevirirsin. Su üstü ağır poper kullanırsan yine çok işine yarayacak bir kamış olabilir yine ben kullanıyor olsam lüferde 2 kiloya yakın (yada levreği) kaldırıp alırım kıyıya korkmadan levrek kıyıya gelince yorgun olduğundan daha sakin alırsın ama lüferi beklemeden almak gerek o nedenle lüfer dedim.

slikon sahteye aksiyon ve WTD aksiyon dışında sorun yaşamazsın. V sytem ile kıyaslarsam V system ile 7 gr sahteyi çok rahat atarken Octana ile 10gr mı istediğim mesafe atamıyorum.

Ağır sahtede doğal olarak performası daha iyi olur.

Sap kısmı V systeme göre koltuk altına daha çok giriyor ( V system 240 )

aklıma gelecek ve almayı düşünenler için özelliklerini yazmaya çalıştım. Bunlar benim deneyimlerim olup başka deneyimleri bağlamaz.

Alana ve stana hayırlı olsun fiyat bence gayet makul

Saygılar

4. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı:
    72 cm levrek
    Ümit kamış oldukça sağlam vede kaliteli ağırlığı sitelerde yazıldığı gibi 240gr değil 215gr fakat ben atışlarımı kamçılama usulü atıyorum kullandığım kamış 240 v sistemdi ( geçen hafta balığı kaldırırken kırıldı ) bu kamışlan o şekilde atamıyorum ( bileğe çok yük biniyor) eğer kamışı geriye yaslayıp o şekilde atarsam sorun yok sahte suda iken çekerkende pek sorun olmuyor. Yani uzun süre spin yapmak için uygun gelmedi bana.

5. Nautilus61

Nautilus61 ümit

Favori Kamış:
    okuma octana spin , lineaeffe power drive surf
    Favori Makine:
    okuma raw II 55, trio 30s
    En İyi Avı:
    10cm istavrit :-)
    V system i nasıl kırdın bende de ondan var ama daha kullanmak nasip olmadı

6. uFuK-28

uFuK-28 Ufuk

En İyi Avı: