Selamlar, elimde kullanmadığım 2 adet kamış ve 240 cm bazuka çantasını satmak istiyorum her 2 kamışta Okumanın, biri V sistem 210 cm diğeri Octana 255 cm. Kamışlar sadece deneme amaçlı max 10 kere sahteylen atılmıştır, her iki kamışında en ufak hatası çiziği yoktur sıfırdan farksızdırlar. Ayrıyetten elimde Vsistem 240 bazuka çantası bulunmaktadır kendim denize bir kere götürdüm aslında kullanmadım desem yeridir fakat kamışı İstanbuldan gelirken uçaga verdiğim için herhalde bandtta gelirken bir köşesi duvara sürtmüş bezi yırtılmış ( resimde belli) fakat iğneylen dikilirse belli olmaz kanısındayım. Hepsine toplu olarak KARGO BANA AİT 230 tl istiyorum. Eger 240 cm bazuka çantası kalsın gerisini alırım diyen olursa ayrıca değerlendirilip tekrar kargosu bana ait olmak üzere anlaşabilirim. Kamışları tek tek satmak niyetinde değilim toplu satmaktan yanayım. Eğer alıcı çıkarsa para hesabıma yattığı gün Sürat kargoya veririm.
Özel mesaj gönderemiyorum.kısıtlama hiç demokratik değil. Kısıtlama olmasinki insanlar daha çok katılımda bulunsun. Ufuk biraderim sen özel mesaj gönder ben talibim. 2 kamış 2 bazuka çantasına madem yöneticiler sansür ve engelleme koyuyor telefonum 0536 511 34 51 istersen mesaj at.
KONU KİLİTLENEBİLİR. P.tesi,ye kadar bekleme sözü vermiştim. Bugün hepsi kargoya verilmiştir. Malzemeler satılmıştır.