Selam site sakinleri, bir zamanlar ( 4 sene önce ) bir gün kullanırım diye bir arkadaşımdan aldığım çıkrık makinayı satışa çıkardığımı haber vermek isterim, hepi topu iki kez kullanılmıştır, her yanından resmini çektim inceleyebilirsiniz, sadece sol tarafında küçük bir çizik vardır, geri kalanı sıfır ayarındadır, atçek ve nadiren de olsa jig avıyla ilgilenmem sebebiyle sırtıcılara faydası olur umuduyla satmaktayım bilen bilir PENN markası çıkrıkta Ferrari ayarındadır neyse resimler kendini anlatır zaten ipsiz fiyat : 150 TL (kargo alıcıya aittir) Grafit kasa Sesli, sessiz sarması tuşu Yumuşak tutacağı Paslanmaz çelik pinyon dişlisi Doğrudan tahrik özelliği İç bileşenlere kolay ulaşım Kamışa sabitleme aparatı Anahtar Mono Kapasite (yds/lb) : 410/15 - 290/20 190/30 Örgü Kapasite (yds/lb) : 775/20 - 575/30 400/50 Devir : 4. 3 : 1 Ağırlık : 625 gr Yandan görünüm Çizik tarafı Alttan görünüm Kamışa sabitleme aparatı ve anahtarı Uploaded with ImageShack.us
güzel makine ancak spin at-çek avında kullanılacağını pek sanmıyorum..alana da satana da hayırlı olsun...
bunla atçek yapan varsa zaten şapka çıkarırım ben alın spinde kullanın demedim zaten yanlış anladın veya anlaşıldım, "sırtıcılara" faydalı olsun dedim
Sevgili Bilal alış-veriş forum kurallarına aykırı. Gedikli sayılırsın, bunu bilebileceğini sanıyordum ama?