Elimde kullanmadığım sahteler vede rapala kutusunu ( bir klips i yok) satıyorum fiyat olarakta sıfırlar için yaklaşık %75 diğerlerinde %50 gibi fiyat belirledim. Başdan söyleyim her siteye bakmadım ondan yaklaşık diyorum. Not: herbirine fiyat yazdimki tartisma cikmasin Strike Pro su üstü 7 TL River2Sea Rover 98 mavi 8 TL River2Sea Poper 8 TL Max rap imitasyonu av pazarımdan ( şimdi ismi kanimari olmuş ) almıştım 15 liraya almıştım iğnede yok üzerinde fiyat 5 TL olsun Markasız sahte 5 TL olsun Eurofish sahte yem 10 TL diye hatırlıyorum Buda 5 TL Remikson fortuna salti 2 tane sıfır 15 tl Sahte kutusu ortalama fiyat 20 TL piyasada 7 TL de bu olsun. hepsi 60 TL son fiyat kargo alıcıdan.
River2Sea Rover 98 mavi 8 TL g12 r River2Sea Poper 8 TL Aldım gitti hocam bir ara yanına uğrar teslim alırım İğneleride sende kalabilir nasılsa değiştircem
Teşekkür ederim Erkan hocam, ama hediye olmaz parasını almazsanda sıfır bir sahte beğenirsin alırım yada silikon
Sephia böyle ayak üstü bahseldilecek bir ürün mü Erkan hocam :laughing: ona güzel bir konu yakışır bir zamanlar az koşmamıştm peşinden hihi