Awa Shima Hitman 300 cm Kamış Spro 730 makine. Üstüne Sufix 832 0,13 mm ip sıfır olarak sarılı. 3 av gördü kesinlikle hiç bir kusur yada problemi yok. İstediğim Fiyat 199,99 tl.dir. Not : Satma nedenim kesinlikle üst segmentde ki bir spin kamışı beğenmemle alakalıdır.
Merhaba, Takım olarak satıyorsunuz.Ben sadece makina ile ilgileniyorum.Gerçi üst segment kamış istiyorum demişsiniz ama.Makina içinde geçerli heralde.Eğer böyle bir imkan varsa sadece makinanın fiyatını öğrenmek isterim. Kamış olarak okuma tercih edeceğim. Teşekkürler.
Ben almak için yazmıyorum ama takım çok güzel olmuş hep iyi yorum yapılan malzemeler fiyatta bence makul alıp güle güle kullanın ...
Ben almak için yazmıyorum ama takım çok güzel olmuş hep iyi yorum yapılan malzemeler fiyatta bence makul alıp güle güle kullanın ...
Kamış hakkında birz daha bilgi verebilirmisiniz acaba. kamışın atar değerleri nedir, ağırlığı nedir ve üstteki mesajınızda belittiğiniz gibi talip olursam fiyat olarak ne düşünüyorsunuz?
Merhaba; 20-60 gr atarl, yanlış hatırlamıyorsam ağırlığı 240 gr.olması lazım. Atar değeri çok iyidir, Mitsubishi karbondur. Fiyatım zaten yazıyor Teşekkürler.
Arkadaşlar 5000'lik spin tarzı bir makineylede takas olabilir. Farkı tarafımdan karşılanacaktır. Makine ile takası düşünen olursa özelden irtibata geçilmesini rica ediyorum. Saygılar.
Kamışın satışından vazgeçilmiştir. Spro makine ayrı olarak satışı devam etmektedir. Makine dediğim gibi çok temiz ve hiçbir kusuru yok aynı şekilde durmaktadır. Üstündeki 0,13mm sufix 832 8 kat ipiyle beraber istediğim fiyatım 85 tl.dir.
Misinayı söküp satma düşünceniz olurmu ? Teşekkürler. 730 un kafası 720 oluyormu acaba birde bunu biliyormusunuz.