ihyaç fazlası spin ekipmanları, shimano exage 3000sfc okuma safina 240cm 10/36 muhtelif sahteler ve kaşıklar(12 rapala 3 kaşık 2 jig) işlerinde iş yapmayacak yüzmeyen sahte yoktur. kullanıma hazır set, ayrı ayrı isteyen olursa tekliflere açığım. HEPSİ 300.TL kargo alıcı ödemeli, ümraniye / üsküdar elden teslim. shimano exage 3000sfc yeni model, üzerindeki makarada dolgu üzerine bir miktar ip var yedek makarada 20/25 mono misina sarılı. OKUMA SAFİNA X 240cm 10/36 atarlı fast aksiyon güzel bir kamış. KULLANILMIŞ SAHTELER lucky craft pointer 127 real skin ima sasuke 120 emitasyon ima sasuke 120 emitasyon kendo haryu 125 remixon fortuna 125 kendo killer 100 rapala xrap 100 nemmo cristal minnow 90 kendo zero arise 95f birde rapala kutusu bazı yerlerinde kırıklarvar ama kullanıma engel değil. KULLANILMIŞ KAŞIK VE JİGLER fladen 40gram markasını hatırlmaıyorum jig 30gram remixon jig 40gram özel imalat paslanmaz kaşık 5gram civarında SIFIR SAHTELER fladen 40gram kaşık lucky craft 110 flash minnow roder xrap 100 rover98
arkadaşlar makina yasin arkadaşımıza verilmiştir. makina hariç okuma kamış+17 maket balık + cift taraflı rapala kutusu hepsi 150.tl dir fiyat sondur.
arkadaşlar kamışta satılmıştır. makina ve kamış hariç 17 maket balık + cift taraflı rapala kutusu hepsi 100.tl dir fiyat sondur.
ben sadece tek rover 98 alabilirmiyim acaba lütfen gerçekten çok istiyorum ve sahtenin üzerinde kırık vs yoksa sadece onu alabilirsem teşekkürler