Gözüm gibi baktığım spin setimi zamanım olmadığı için satıyorum. eylul ayında aldığım spin setimle daha 2 kere ava gidebildim.kamış ve makinede tek bir çizik dahi yoktur. ayrı ayrı satmayacağım , set halinde vereceğim. helios hgx-35 makine okuma misine sarılı helios 2.40 15-45 kamış 2x kendo haryu 125 21 ve 22 numara 2x kendo 145f 24 ve 13 numara (sıfır gibi) rover 98 (kullanılmamış) -rover 128 2x hansen kaşık 18-21 gr (kullanılmamış) 3x savegear sandell (kullanılmamış) 1x haryu 95 13 numara benden hediye. fiyat 575 liradır. tekirdağ ve istanbul içi elden teslim.
okadar hevesle ve isteyerek aldım takımı Tekirdağda kullanmak üzere ama istanbul boğazı haricinde biyere balığa gidemiyorum özelden yazdım.
Merhaba, takımı bozmadan satacağınızı yazmışsınız. Ama yine de bir şansımı deneyeyim dedim. Makinayı kaça verirsiniz...
spin seti herkez ayrı ayrı sorduğu için ayrı satmaya karar verdim. makine 275, kamış 175 sahteler 125 liradır
Hocam yanlış anlamayın ama kusra da bakmayın bu fiyatlara makine ve kamış Okuma indirimlerinde sıfır olarak satıldı. Alıcı arıyorsanız biraz daha ısıtmalısınız...
Hocam indirimde fiyatları aşağı yukarı aynıydı doğru diyosunuz ama indirim bitti. Ve ben bu malzemeleri indirimde almadım. Bir öğrenci olarak fiyatları daha fazla ısıtamam. Saygılar
Hocam indirimde fiyatları aşağı yukarı aynıydı doğru diyosunuz ama indirim bitti. Ve ben bu malzemeleri indirimde almadım.ürünler sıfır ayarında tek bir çizik dahi olmadığı garantisini verdim. Bir öğrenci olarak fiyatları daha fazla ısıtamam. Saygılar