MERHABA ARKADAŞLAR, SAHTE ÇEŞİTLİLİĞİNDEN FIRSAT BULAMADIĞIM ZAMANINDA BİR ÇOĞU İLE LEVREK VE LÜFER YAKALADIĞIM SAHTELER SATILIKTIR. İçlerinde bir tane kötü aksiyonu bozuk sahte yoktur. Benim Yakaladığım balıklarda bir çoğunun emeği vardır. kullanılmış sahteler 1A) SOLDAKİ GRUP 70.TL FİSHUS - SAVAGEAR PREY-SAVAGEAR PREY - RAPALA - RYOBİ -SAVAGEAR SANDEL - MARKASINI HATIRLAMADIĞIM SİLİKON - RAGULU -PİLGREM 1B) ORTADAKİ GRUP 70.TL DUEL HARDCORE - DAİWA SP MİNNOW - PREY 90 - LUCKY CRAF REEL SKİNG - DUEL DOLCE 90 - SAVAGEAR - SAVAGEAR - SAVAGEAR - X KAŞIK- 1C) SAĞDAKİ GRUP 70.TL SAVAGEAR PREY - SAVAGEAR PREY - RYOBİ - USAMİ STRİKE - SAVAGEAR - SAVAGEAR - X SİLİKONE - ALBA NO : 2 2A) SOLDAKİ GRUP 90.TL REZERVE İMA COBRA - DUO OTTOMAN - SHİMANO FORTUNA - LUCKY CRAFT SAMMY - ZİPPY 2B) SAĞDAKİ GRUP 70.TL REZERVE İMA POPKEY - DUO SIFIR - SHİMANO FORTUNA - USAMİ FORTUNA - ZİPPY SIFIR SAHTELER 3) 70.TL SATILDI KENDO KİLLER 100 DAİWA SP MİNNNOW 120 İÇERİSİNDE SİSTEM VAR. MERMİ GİBİ GİDER DUO TİDE MİNNOW 100 JAPON GÜLÜ 4).70.TL REZERVE EDİLDİ[/B] KENDO KİLLER 100 DUO TİDE MİNNOW 12,5 FİSHUS 12,5 5)stella 1000.TL stella 4000 FE kılavuz rulmanı tarafımdan değiştirildi. birkaç ufak kılcal çizik var. üzerinde sarılı daiwa tournament 8kat ip vardır. Detaylı fotoğraflar mail olarak atılacaktır. forumda 5 ten fazla fotograf yükleyemiyorum.
.bende 2a ve 2 b dekilere talibim .rezerv kalkarsa alabilirm.spinle avladıgım tek balık turna ama belkı ankaraya deniz gelirse lazım olur...yeni kaydoldum merhaba herkeze
Stella satışı güncel 1000tl daiwa tournament ip var üzerinde Siteye daha fazla fotoğraf yükleyemiyorum fotoğrafları mail atabilirim
Merhabalar, Stella makine ile ilgileniyorum fakat forumda yeni olduğumdan dolayı özel mesaj atamıyorum. Siz özelden mesaj atabilirseniz birkaç sorum olacak..