SATIŞ VE TANITIM ELEMANLARI ARIYORUZ.

Konu, 'Genel Konular' kısmında frenist tarafından paylaşıldı.

1. frenist

frenist Cihan Kalafat

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.28 - Okuma Trio-Rex 4.25 telesurf
    Favori Makine:
    Okuma Trio 65a - Okuma Bluehawk
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Not: Site yöneticileri açtığım konu forumumuza ters diye düşünürlerse konuyu silebilirler :rolleyes:

Merhaba Arkadaşlar, abiler, kardeşler.

Balık avları, hikayeleri, resimleri, muhabbetleri çok güzel ama birde hayatın gerçekleri var değil mi? Çalışmak, para kazanmak gibi :)

Çalıştığım şirket için personel arayışındayız. Bu konuda sizlerden hem destek almak hem de bu konu ve sizlerin vesilesiyle iş arayışında olan arkadaşlarımıza istihdam sağlamayı amaçladım. Şartlar ve imkanlar aşağıda yazılıdır. İlana başvurular aşağıdaki link üzerinden yapılabilir.

Teşekkürler.

http://www.yenibiris.com/Is_Ilanlari/sistem_tanitim_san_ve_tic_ltd_sti/Customer/126840

Türkiye’nin önde gelen GSM operatörü için kurulacak tam zamanlı tanıtım ve satış ekibine çalışma arkadaşları arıyoruz.

Genel Nitelikler:

• Lise, Yüksek okul veya Üniversite mezunu,
    • Saha Satış tecrübesi olan ya da bu alanda kariyer hedefleri bulunan
    • Dış görünüşüne özen gösteren,
    • Güçlü iletişim becerilerine sahip, ekip çalışmasına yatkın,
    • Temsil ve ikna kabiliyeti yüksek
    • Çözüm odaklı çalışan, temsil yeteneği güçlü,
    • Ms Office uygulamalarına hakim
    • 30 yaşını aşmamış,
    • Saha satış-Tanıtım ekibimiz için Bay-Bayan takım arkadaşları arıyoruz.

İş tanımı:

• GSM Operatörünün Türkiye çapındaki mağazalarında uygulanacak “trafik yaratma aktiviteleri” projesi kapsamında; ürün ve servislerin tanıtımını yapmak ve satışını artırmak amacıyla düzenlenecek projeleri geliştirme, uygulama, değerlendirme ve raporlama faaliyetlerini kapsayacaktır.

1500 tl brüt maaş, 250 yemek - 155 yol - ssk