70 lik 10 bilya olmasına rağmen oldukça uygun fiyatlı bir makina . 50 tl civarı. makina ve marka hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ?
Serhat makina tecrüben ne kadar var bilmiyorum ama bana sorarsan 10+1 makina yerine 2+1 bilindik marka çok daha iyidir. Bazı makinalarda hiç işe yaramayan bir yere konulan 2 mm çaplı bilya bile rulman diye geçmekte yada kalitesi çok düşük olan bilyalar çok çabuk paslanıp makinayı tamamen kilitliye bilmekte. Tavsiyem ise okumanın makinalarına bir bak derim Travertini 65 ise tavsiye ederim.
travertine zaten alacağım. bu 6. makinam olacak. ucuz bi fiyata bulduğum için almak istedim. okuma birkaç tane makinam var ve bence fiyat performans değerlendirildiğinde en iyilerinden... sipariş verdim , elime geçer. kullandıktan sonra yorum yaparım.
Performans-Fiyat ortalaması en uygun fiyata en iyisi diyebileceğimiz ürünleri var Okuma'nın. Son zamanlarda farklı kategorilerde ürünlerle beraber asıl yenilik Çıkrıklarda getirmeye başladı diye bilmekteyim. Bizler son kullanıcı olarak tabiki dostlar ne kullanıyor diye soracağız ve bizim bütçemize uyan ürünü alacağız. Hobibize ayrılan bütçe asla ev ekonomisine yansımamalı. Alacağın makina ile Allah sana dilediğin, arzuladığın avlara müsade etsin.
eyvallah mahmut ağabey henüz yansıtacağım bi e bütçem yok ama. ilerde yansıtmam herhaelde.. çıkrık makinaların gerek görüntüsü gerekse çalışma sisteminden pek hoşlanmıyorum 15 metrelik bir teknem olsa büyük balık avlarında shimano sörf kullanırdım çıkrık yerine.. ..
Sonunda makina elime geçti.. makinayı şöyle bi inceledim. fena görünmüyor. sadece rotorunda hafif bi boşluk var. onun dışında makina iyi diyebilirim. diğer aldıgım makinalarda da oldugu gibi içini açıp görebildiğim bilyaları saydım. sanırım 10+1 oldugu doğru. .. makinanın kusuru dış boyasının soyulmaya elverişli olması..