Özellikle akarsu ağızlarında Levrek için iş yapacağını düşünüyorum. Üstadların fikirlerini bekliyorum . Pakette 3 adet olması ile gayet uygun fiyatlı aynı zamanda:thumb: ... http://www.balikmarketim.com/?urun-49813-Savage-Gear-Soft-4-Play-12gr-9-5cm-Sahte-Balik.html Sayfanın altında videosunu da izleyin. reeling
bence alışveriş yapmadan önce bu malzemenin ellerinde olup olmadığını alışveriş yapacağın yere sorman da kesinlik fayda var. ne demek istediğimi arşivleri karıştırırsan anlarsın ))) rastgele...
Bu sahtenin mavi - gri renklisini gecenlerde aldim. Henuz denemek kismet olmadi fakat iyi is yaptigini onceki arastirmalarimdan biliyorum. Ozellikle sari - yesil desenli olanlari tatlisuda cok iyi calisiyor, youtube'da "pike lure" veya "zander lure" yazarak aratirsan videolarini bulabilirsin. Mavi-gri renkli olaninin ise kayalik kiyilarda levrek avladigini biliyorum. Benim alisveris yaptigim av marketinde calisan arkadas bizzat levrek avcisidir ve bu sahteyi ozellikle aksiyonu icin onerdi. Videoda zaten nasil yuzdugunu gorebiliyoruz. 3 eklemli olunca tam gercek balik yuzusu olmus..
Bugün sabah suyunda bu ürünü deneme fırsatım oldu. Bununla beraber 10 değişik sahte -ki aralarında rüştünü ispatlamış olanlar var- denedim ama tek bir vuruş alamadım. Ben dahil avlaktaki 5-6 at-çek çi de boş döndü. Bugün kısmetimiz yokmuş, temiz hava iyi geldi :thumb:
Levrek gene kayboldu. Bu hafta sonu aradığımız atçekçilerin hepsi hemen hemen aynı şeyleri söylediler "levrek yok". Hatta biri yağmur yağana kadar bi daha atçeke gitmeyeceğim dedi.