Savagear 2013 Kataloğu

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Zıpkıncı İbo tarafından paylaşıldı.

1. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
  2. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    nedendir bilmiyorum ama bana savage gear in urunleri pek bi guzel geliyor. bu kis tatilinde elimde olan side down prey ve top water su ustu sahteler ile sand eel silikon sahteleri deneme firsatim oldu.
    ozellikle su ustu sahtelerin performansi cok hosuma gitti. hem aksiyon verdirmek cok kolay hem de atis erimleri oldukca tatminkar.
    side down prey biraz irice bir sahte belki levregi korkutabilir die dusundum ama top water prey gercekten cok guzel...
    katalogda ayrica var olan levrek icin gelistirilmis su ustu 13.5 cm lik sahte (salty free styler) ile minnow serisi preyler max rap benzeri az dalarli sahteler de mutlaka degerlendirilmeli diye dusunuyorum.
    silikon olanlardan ise sand eel ler ve sanirim yeni urun olan real sand eel ler gayet guzel.
    turkiyedeki fiyatlari bilmiyorum ama tek handikap bence fiyat. sanirim top water sahteyi 50 zloty ( maxraptan da pahali) ve side down prey i 35 zlotye almistim.

3. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Fiyat olarak ucuz sayılmasada kaliteli işe yarar ürünleri var.. Türkiyede her ürünü temin etmek mümkün değil maalesef..

4. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    23 subatta uluslararasi balikcilik fuari vardi burda. Savage gear in standini uzun uzun inceledim. ozellikle yeni cikardiklari real eel modelini cok begendim. sudaki aksiyonu falan bi degisik. levrekte is yapar diye dusunuyorum cok. fiyat olarak turkiyede nedir bilmiyorum ama burda 15 zloty civari tanesi. en kucuk boyu olan 13-14 cmlik gercekten is yapar bence....
    ayrica diger sahtelerde cok guzeldi... fotograflari usenmezsem bu aksam eklerim :)))