SAVAGEAR Adrenaline 0.10mm örgü misina aldım.daha farklı markalarda örgü kullanmıştım.bu örgüye bir türlü düğüm tutturamadım.Berkley knot,palomar knot,uni knot ve isimlerini bilmediğim bir kaç düğüm daha denedim,fakat düğümden kayıyor, kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum.
aynı örgünün 0.19 unda bu klasik düğümü kullanıyorum belki adını saydıklarınızdan biridir bilmiyorum bende sorun yaratmıyor.
evet bu düğümüde denedim ilk kayan düğüm buydu hihi elinizle falan zorladınız mı acaba 0.10lugundamı bisey var.
cem kardeşim örgünün ucuna bir normal düğüm atarsan nasıl bağlarsan bağla sıyırmaz tavsiyem jik düğümü
Alişan'ın paylaştığı düğüm İmproved Clinch düğümüdür ve de Dünya'da en çok kullanılan düğümdür bildigim kadarıyla. Daha güvenilirini bulamazsınız. Bazı kişiler Palomar düğümü tercih ediyorlar alternatif olarak. Bir araştırın isterseniz.
ip misina hangi düğüm olursa olsun kayar,düğüme biraz japon sıkarsanız sorun kalmaz.palomar her tip misinada kullanılabilen bir düğümdür.
Kaymayan tek düğüm!!! Palomar düğümü fakat düğümü 2. sıradaki düğümde iki kez geçirin halkanın içinden. Örgü kaymaz.
kancanın oradaki yapılan ilk halkayı çift yapın ondan sonra bedenin etrafında minumum 3 tur ideal 4-5 tur döndürüp, kamışın orada oluşan çift halkadan geçirin ve örnekteki şekilde devam edin, ipi yada misina ne olursa olsun. düğüm atarken muhakkak ıslatın.