SAVAGEAR Adrenaline fırdöndüye baglamak için düğüm?

Konu, 'Misinalar' kısmında nuricem tarafından paylaşıldı.

1. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    SAVAGEAR Adrenaline 0.10mm örgü misina aldım.daha farklı markalarda örgü kullanmıştım.bu örgüye bir türlü düğüm tutturamadım.Berkley knot,palomar knot,uni knot ve isimlerini bilmediğim bir kaç düğüm daha denedim,fakat düğümden kayıyor, kullanan arkadaşlardan yorumları bekliyorum.

2. alidag

alidag alişan

aynı örgünün 0.19 unda bu klasik düğümü kullanıyorum belki adını saydıklarınızdan biridir bilmiyorum :) bende sorun yaratmıyor.

3. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    evet bu düğümüde denedim ilk kayan düğüm buydu hihi elinizle falan zorladınız mı acaba 0.10lugundamı bisey var.

4. emrullahaltay

emrullahaltay emir

Favori Kamış:
    shımano ultegra surf 425 bx-italcanna kombat 220-penn overseas pro-daıwa saltıga ballıstıc surf
    Favori Makine:
    ,shımano ultegra 14000,penn surfblaster 8000,tica talisman 8000- daıwa wıncast z 5000- daiwa saltiga
    En İyi Avı:
    59 cm torik
    cem kardeşim örgünün ucuna bir normal düğüm atarsan nasıl bağlarsan bağla sıyırmaz tavsiyem jik düğümü

5. nuricem

nuricem Cem

Favori Kamış:
    Okuma safina-x 2.40
    En İyi Avı:
    3kg Lagos
    bu seferde örgüyü ezmez mi ?idk onuda bi deneyim.

6. Querorz

Querorz Fatih

Alişan'ın paylaştığı düğüm İmproved Clinch düğümüdür ve de Dünya'da en çok kullanılan düğümdür bildigim kadarıyla. Daha güvenilirini bulamazsınız. Bazı kişiler Palomar düğümü tercih ediyorlar alternatif olarak. Bir araştırın isterseniz.

7. korayandroid

korayandroid Koray

ip misina hangi düğüm olursa olsun kayar,düğüme biraz japon sıkarsanız sorun kalmaz.palomar her tip misinada kullanılabilen bir düğümdür.

8. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Kaymayan tek düğüm!!!

Palomar düğümü fakat düğümü 2. sıradaki düğümde iki kez geçirin halkanın içinden. Örgü kaymaz.

9. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    kancanın oradaki yapılan ilk halkayı çift yapın ondan sonra bedenin etrafında minumum 3 tur ideal 4-5 tur döndürüp, kamışın orada oluşan çift halkadan geçirin ve örnekteki şekilde devam edin, ipi yada misina ne olursa olsun. düğüm atarken muhakkak ıslatın.