http://www.avmarketi.com/asp/product/17905/SAVAGEAR-SOFT-4-PLAY-SILIKON-BALIK-9-5CM video çok etkileyici fiyatıda makul turnacı ustalardan yorum bekliyorum
aynısından aldım o kadar kaliteli bir ürün değil ama fiyatına göre çok ii paket içinde üçtane var. 13cm tavsiye ederim. 9cm aldm çok ufak geldi gözüme geri gönderdim. 13gelicek şimdi
Güzel bir yem, turna alan dandik birşeye benzemeyen silikonlar ile neler alıyorlar, bence bu yem öttürür turnayı hihi
Ben denedim bu sahteyi. Yüzüşü tam bir balık gibi. Düz çekerken bile çok gerçekçi bir aksiyonu var. Yaralı balık taklitini ise gerek acemilikten, gerekse stilini geç öğrendiğimden dolayı sanırım biraz zor verdirdim ama işi gerçekten bilenlerin elinde çok iyi işler çıkaracağına eminim. Geçen Cumartesi hiç balık yoktu o yüzden balık yakalayamadım bu sahteyle ama ben tam not verdim.
yemı bende aldım bı defa kullandım ama turna alamadım cok etkıleyıcı ve kalıtelı bı marka savage bı kac farklı modelde aldım bakalım bu sezon nasıl bır perfonmans sergıleyecek ama tahmınımce ıse yarayacak
Tüm renk kodlarını aldım, tamamen su üstü harika aksiyonlu bir kandırıcı, 2 defa martı yakalayarak benden tam not aldı kullanırken denizden çok gökyüzüne bakmanızı tavsiye ederim))
çok iyi hatırlıyorum martıya bagırdımı allah dan yakındaydı dalmışım martı azına aldı havaandı ben bagırıyorum alma laynnn kışşş kışş diye adamlar diyo ne oluyuo diye bidefada büyük bi kuzu kokladı sahteyi bende tam o sırada batmasını b ekliyodum..
keşke gereken aksiyonun nasıl verileceğinide yazsaydınız bende çok güveniyordum bu sahteye ama hayal kırıklığı yarattı
bence hiç üzülme piyasada bundan daha gercekci sahte varsa söle bilelimki yok..bence bu iş yapmassa avlandın yerde balık yokdur özellikle havalar ısınmaya başlayınca turna lar su üstüne cıkmaya başlarlar ozaman seyret...