elimde kullanmadığım sıfır bir kamışı değiştirme imkanı oldu. 150/225 gr aralığında kullanmak için bu ikisinden birini seçme durumundayım. savant 200/250gr atarlı 4.20m 460gr trio rex (telesurf) 100/250gr atarlı 4.25m 493gr erim hassasiyet sağlamlık hangisi daha iyi sonuç verir?
bende parçalısı var 2-3 kere kullandım trio rex kesinlikle önde olur savanttan daha iyi tavisye ederim hakkını verir
Merhaba, TrioRex kullanıcısıyım Erim ve aksiyon anlamında yeterince tatmin edici bir ürün. Eliniz alıştıkça özellikle ağır kurşunlarda ciddi mesafelere ulaşabilirsiniz.
triorex 10cm daha uzun olsa benle aynı... sanırım 100/250 atarı olması 200/250 ye görede hassasiyet farkını ortaya koyuyor, 2. bir kamış (çapari için)taşımak lüzumsuz olur. Savant için "250gr korkmadan at" rahatlığı (ki 225gr geçildiğini düşünmüyorum) Trio içinde söylenebilirmi?
210,220 gr sorunsuz attım. Kaldıki 225 -250 gr kullanımı çok sık olmuyor. Ben genelde 200 gr kullanıyorum.100-250 yazması sizi yanıltmasın, sert aksiyonlu bir kamıştır.
sizin tercih etmek istediğiniz ürünlerin arasında tercih yapmak gerekirse trio olmasında fayda var. savantta gelince, yüksek gramajlar için oda güzel bir kamış ama patır patır kırılıyor bilgininiz olsun. zamanında savant kullanan bir çok kullanıcı şuan trio yada makaria kullanıyor.
özellikle; "yüksek gramajlarla asla kırılmaz" diye övülüyor bu model. bu durumda üzerine biraz ekleme ile T-Rex alınacak, teşekkürler..
vereceğim/alacağım her iki kamışta liste fiyat üzerinden işlem görecek muhtemelen. sonuçta eldeki ürün alımında indirim tabi oldu. net fiyat ancak değişim için götürdüğümde belli olur, şu an ne desem yalan olur...
surfmill/raw55 arkasından trio rex/raw65 ikilisi sert ve ağır geldi bana, kol sırt bel boyun, bittim ***... iki takım arasında yarım kg fark var aşağı yukarı, hele de çapari atıyım dedim az daha suda kalsaydı çapari, kamış vs ne var ne yok kaldırp atıcaktım. kötü kamışmı? değil. hedef ağırlıkları (180-230gr arası) güvenerek abanarak ta attım. ilk kez bu ağırlıkta takım kullandım, çok yorulmama rağmen oradaki diğer trio rex kullanıcılarından (zaten 15 kişi vardı, 5 kişide aynı kamış. belediye dağıtmış gbi bir görüntü oldu) aşağı kalmadım, erim konusunda başarılı diyebilirim. ama ağırlık vay vay vay...
Belediye dağıtmış gibi hihi hihi hihi hihi Sizin için kullanışlı hangisi olacak ise onu tercih etmenizi tavsiye ederdim. Ayrıca modaya uymayı pek sevmem şahsen