Sayın yöneticilerimiz. Teknik olarak mümkünse...

Konu, 'Genel Konular' kısmında ZEYNEL_59 tarafından paylaşıldı.

1. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Kofana 58 cm. İstavrit 13 kg 2 kişi tebliğden önce
    Sayın Yöneticilerimiz. Sitemizin altyapısı buna müsaitmidir bilmiyorum. Forumumuzda iletilerime yazılan yanıtları göster gibi bir buton eklenir mi acaba. Bazen siteye bir iki gün uğrayamıyoruz. Bu arada yazdığımız mesaja cevap veren arkadaşlara ilgisizmiş gibi oluyoruz. En son nereye ne yazmıştık hatırlayamayabiliyoruz. Hani giridiğimizde en son yazdığımız mesajın üzerine yeni mesaj yazıldıysa onu görmemize yarasa. Ya herhalde anlamışsınızdır. Tarif etmeye çalıştıkca saçmalıyorum. :confused: :cool: :) :D

2. 33022

33022

Zeynel;
    İşgüzarlık yapmak istemiyorum ama yöneticilerden önce ben söylemek istedim.Postaladığım mesajlardan hem cevapladıklarımı hem gönderdiklerimi takip ediyorum ben ama bilmiyorum tabi belki Senin dediğin gibi bir yöntem belki daha etkili ve işlevsel olur.

3. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Zeynel merhaba

Çözümü Ben zamanında bulmuştum kardeşim.

1) Arama sayfasına git
    2) Arama kutusuna bunu yaz "ZEYNEL_59´isimli üyeden Alıntı"
    3) Arattır

"Sonuçları Göster" kısmında ise :
    Sonuçları Göster Konular Mesajlar

seç

4. Alper Çentez

Alper Çentez Alper

Favori Kamış:
    Lineaeffe Spirit Surf 4,20 - Okuma Safina-X Spin 2,40
    Favori Makine:
    Spro Super Long Cast FD 460 - Ryobi Ecusima 4000Vi
    En İyi Avı:
    30cm civarı geri iade Turnalar
    Yine mesajlarınızı takip etmek için; Sayfanın en sütündeki "profiliniz" kısmına girdiğinizde son mesaj yazdığınız / abonesi olduğunuz konular ve bu konulara yazılan son mesajın kim tarafından ne zaman yazıldığının bilgileri görünür. Listenin sağ altında bulunan "Abonesi olduğunuz Konuları görmek için tıklayınız" yazısına tıklayarak tüm mesaj yazdığınız konuların son durumunu görebilirsiniz. Soldaki, anlamları (listenin altında) açıklanmış simgelerin üzerine fare ile geldiğinizde konuya yazdığınız son mesajın bilgilerini görebilirsiniz.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir. (Bir kısmını ben de yeni keşfetim :) )

5. simendifer

simendifer Sennur

Teşekkürler Alper. :)

Bu açıklama doğrudur Zeynel. Sen aksini işaretlemedikçe, mesaj yazdığın her konunun abonesi olarak sisteme kaydedilirsin. Böylece profilinden, "abonesi olduğum konuları listele" dediğinde, senden sonra mesaj yazılmış olan tüm konular listelenir. ;) Ayrıca, sadece profilinden değil, sağ yukarıda bulunan "hızlı erişim" linkinden de "aboneliklerimi göster" seçeneğine tıklarsan, bu konular yine listelenirler. ;)

6. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Tarkan Abi yazdıklarımdan başkalarını da buluyor senin anlattığın şekilde. Benim anlatmaya çalıştığımda diyelim benim mesaj yazdığım tek konuya cevap yazıldı. Ben tek o konuyu görsem gibilerde bişey di.:confused:

7. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Ben aksinimi işaretledim acaba. Senin ve Alper in yazdıklarını uyguluyorum hiçbirşey çıkmıyor. :confused:

8. simendifer

simendifer Sennur

"Abone olmak istemiyorum" şeklinde işaretlemişsin. Bundan sonra mesaj yazacağın tüm konular abone olduğun konular olarak listelenecektir. ;)

9. simendifer

simendifer Sennur

Pardon, yazmayı unutmuşum. Ben düzelttim üyelik ayarlarından, o yüzden bundan sonra listelenecekler. :) Mesajı öyle bir yazmışım ki, sanki durm kendi kendine düzelecekmiş gibi. :p

10. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Zeynel abi, ne anlatmak istediğini anladım galiba ben. :) Aslında güzel bir konuya değinmişsin.

Facebook gibi bildirim falan gelmesinden bahsediyorsun galiba,ben hiç bir forumda görmedim haa olsa nasıl olur, çok güzel olur.Forumlarda bunlar biraz daha karışık oluyor facebook gibi profil sayfamız olsa sohpet kısmı falan veya o şekilde bildirim ve mesajlara ulaşabilsek çok güzel olur. :D Olmasada sorun yok site geri kalan özellikleriyle yetiyor da artıyor bile. :)

Ama benimde site yöneticilerinden bir ricam sohpet kısmı olsa forumda çok güzel olur özel mesaj olarak değilde online arkadaşlarımızla karşılıklı konuşabileceğimiz bi sohpet sayfası hızlılık açısından güzel olurdu bence.

11. simendifer

simendifer Sennur

Daha önce de aynı öneride bulunulmuştu. Bu yapılabilir bir şey ama forumlar için uygun değil. Şöyle ki; bir chat sayfası olduğunu düşünün, ya herkes bir arada konuşacak (msn konferansı gibi) ya da ayrı konuşma pencereleri olacak. Herkesin aynı ortamda konuştuğu bir chat sayfası, yazılan bir cümlenin saniyede bir kaç sayfa yukarı atılacak olmasından dolayı, bu kadar kalabalık bir yerde doğal olarak düşünülemez. Ayrı pencereler olduğunu varsayalım, oradan verilen bilgiler tamamen şahsa verilmiş olacak. Bu durumda forum paylaşımdan yoksun kalacak, şahsi bilgi alış verişi başlayacak ve birine verilen bir bilgiyi başkaları öğrenemeyecek. Oysa buranın adı üstünde, "forum"... Herşey burada paylaşılmalı ve herkes bilgilenmeli. Ha, özel bir durum mu söz konusu, o zaman da özel mesajla sadece o özel konu ile ilgili görüşebilir ya da yine özelden birbirinizin adreslerini alarak msnden daha seri görüşebilirsiniz. ;)

12. metalurjist41

metalurjist41 EMRAH

Favori Kamış:
    Ron Thompson
    Favori Makine:
    Shimano Nexave
    En İyi Avı:
    Turna, 87 cm
    Bende de abone olunan konular görüntülenemiyor.Ben de aynı istekte bulunsam çok şey istemiş olur muyum? :)

13. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Cevabınız için teşekkürler Şennur Hanım (veya abla :) ) sadece fikrimi sunmak istedim.Evet dedikleriniz doğru forumun gerektirdiği bu olmalı galiba.Ama yazdığımız mesajın altına cevap geldiğinde bildirim gelse fena olmaz hani, msn'e değilde sitenin üzerinde bir buton olarak bence işleri kolaylaştırır çünkü; sadece '1' mesaja cevap yazmıyoruz çoğu zaman 6-7 mesaja cevap yazdıktan sonra siteden çıkış yaptığımızda yarın her birine tek tek bakmak gerekiyor.

Onun dışında,önceden yazdığımız bir cevap oluyor muhattabı da bunu görmüyor belki bir hafta sonra farkediyor ve cevaplıyor bizimde tekrar görüp cevap verme süremiz uzuyor böyle oluncada Zeynel abinin dediği gibi yazılanlara ilgisizmişiz gibi bi imaj oluşuyor buda rahatsız edici olabilir.Hemen yazılan cevabı görebilsek kanımca çok daha sağlıklı olur.

Umarım anlaşılır olmuştur saygılar.

14. simendifer

simendifer Sennur

Her ikinizin de abonelikle ilgili ayarlarını düzelttim arkadaşlar. "Profiliniz" ya da "hızlı erişim" bölümünden "aboneliklerimi listele" ya da "aboneliklerimi göster" linkine tıkladığınızda, son yazdığınız mesajlara cevap verilen konular listelenecektir. ;)

15. simendifer

simendifer Sennur

Bunun bir yolu var mıdır bilmiyorum gerçekten ama Murat arkadaşımız akşam uğradığında görür zannediyorum. Teknik anlamda olası mıdır değil midir kendisine bir sorarım. ;)

16. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Teşekkürler

Peki bizi aydınlatırsanız sevinirim.

17. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Tamam abla bundan sonrası için bi deneyelim bakalım. :)

18. ZEYNEL_59

ZEYNEL_59 zeynel

Favori Kamış:
    O gün ne gerekirse
    En İyi Avı:
    Onur tam olarak öyle değil benim anlatmak istediğim. Bir konuya mesaj yazdım ya mesajın üstüne birşey yazılıp yazılmadığını takip edebilmek içindi. Şennur Abla nın yaptığı ayar bunu sağlıyacaksa istediğimiz de buydu zaten.

19. denizleri aşta gel

denizleri aşta gel ONUR

Peki abi, bende farklı bi konuya değinmiş oldum o zaman :)

20. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Bi ayarda Ben rica etsem acaba .:rolleyes: