sazan avcılıgı yapan sakaryalı abılerıme

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında kral-ozcan tarafından paylaşıldı.

1. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    abıleırm benım bır kac sorum olacak.sakarya cıvarında sazan avı yapbılecegım bır yer var mı.bıde su pamukovadakı ulker fabrıkasının ord abaraj var oradan sazan cıkarmı sakaryalı balıkcı abılerımden cvp beklyıorum .
    verırsenın cok sevınırım
    saygılarımla

2. sakaryada sazan tutmak nerede ise imkansız.bıryerden balık aldığını gördüklerinde hemen ağla o bölgeyı tarıyorlar.ülkerin arkasındakı kuytakta sazan tuttum.ama balıklar cok zor gelıyor oltaya.cok ıyı yemleme yapmalısın.ve bu söyleyeceğime dikkat etkıyıdan sadece iki metre öteye oltanı at bazen daha yakına .yem olarak mısır bırıncı sırada şamandıralı gezer takım kullanmanı tavsıye ederım.ve takımın sağlam olsun.o kuytaktan onaltı kg kara sazan cıkarttıklarını bızzat gördum, kopan misinaların seslerinide duydum:rolleyes: ve mumkunse hafta arası gıt daha sakın oluyor.kızılkanat ve oklamada var..

rastgele...

3. birdostcan

birdostcan Erkan Sakarya

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6,250 gr
    Sakarya

Sakarya sa Aynalı sazan tutabileceğin bir yerde Pamukova bağlı hüseyinli köyü var Pamukovanın yukarsın da soranlar anlatır sana daha yeni bir baraj ama çok kişinin oraya balığa gittiğini duydum. Ayrıca pamukovdan yaklaşık 20 km uzakta Çerkeşli barajı var orda da aynalı sazan mevcut hatta benim foruma koyduğum av fotoğrafları arasın da çerkeşli avım da var inceleyebilirsin Rastgele..