herkese selam.aranıza katıldıgıma sevindim.ben sazan avcısıyım.yıllarımı bu işe verdim.şu sazana aklım ermedi.herkese rasgele
o resimdeki 6 kg lık sazandı bu sene 11.5 kgnı yakaladım resmi yok ama videosu var.geceydi çok net görüntülüyemedim ama yinede çektim.selamlar
ya kardeşim bu resimdeki 6 kg lık sazan.ben daha büyüklerini yakaladım.fakat kameram yok.gece çekemiyorum.bu sene 11.5 kg mını yakaladım.videosu var geceydi. cep tel.le çektim.piksel düşük ama yinede görüntü fena değil.
mutlaka belki ama benimde çözemedigim konular var.mesela benim avlak bölgem kayalık.1 bazan2 veya 3 metre önümde 3 4 5 kilolul sazanlar atlıyor.yüzeydeleler.bütün bilgime deneyimlerime ragmen onları yakalıyamıyorum.
Ben de bu konuya takıntılıyım. Kıyıya çok yakın yerde müthiş hareket oluyor, daha derin yerlerde bir türlü yakalanmıyor..
Anlat abim tecrübelerinden faydalanalım. Normalde çok daha derin yerlerde tutulabilecekken hep kıyıya yakın yerlerde yakalayabiliyorum.
selam.benim avlagım kayalık bir bölge.hemen üstünde durduğum kayanın altı 10 15 metre derinlik var.artı gölün ırmak yatagı.oltam kurşunsuz sadece misinanın ucunda 0.2 igne ve yem.yemde hamur veya solucan,eger balık vursun 5 kg dan aşagısı yok.inanki.ama gel gelelim yemi yemeye çok nazlı.burada balık midye yiyor.sülükte diyorlar.yem begendirmekte çok zorlanıyorum.ayrıca kalın misinaya pek vurmuyor.15 tane olta var.sen git en eski en ince misinaya vur.takribi 12 kg dan aşagı değil.1 saat uğraştım.kenara getirdim.sagolasıca arkadaşım musti kepçeye alamadı pattttttttttt misina kırılır.ya arkadaşlar hangisini yazayım.o kadar çok kiiiiiiii.bu günlük bu kadar
Mehmet abi hoş ama çok hoş geldin hemde Adana'lı Mehmet abi.En kısa zamanda tanışmak ümüdiyle sağlıcakla kal.
Mehmet abi ben acemibir balıkcıyım. yeni olta almak istiyorum http ://www.avmarketi.com/asp/product/6619/2440-390-D-A-M-SPEZI-COMPOSITE-TELE-CARP-3LBS birde makine http://www.avmarketi.com/asp/product/8258/1137850-D-A-M-QUICK-SLR-SPIN-850-FD-OLTA-MAKINASI abi bunlar iimi ve hangitür misina , kurşun, şamandıra ve kanca alıcam ve nasıl bir düzenek kurmam lazım lütfen yarıdımcı olurmusun (avlanma yerim sakarya , eski sakarya, ve göletler.)