sazan avı için makine kamış tansiyesi

Konu, 'Takım Çantası' kısmında alicanbey tarafından paylaşıldı.

1. alicanbey

alicanbey mustafa

Favori Kamış:
    linea effe sprit surf 360
    Favori Makine:
    ryobi ecusima 6000vi
    merhaba arkadaşlar sazan avı için makine kamış tavsiyelerinize ihtiyacım var.4 tane takım yapmak istiyorum bütçe olarak 1000 tl civarı ayırabilirim.yardımlar için teşekkürler

2. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Marka olarak pek anlamam ben ama dip oltalari icin dolgu kamislari ve 5 bilyalu makineler kullaniyorum samandira icin teleskobik kamislar kullaniyorum makinalar yine 5 bilyali oluyor :) benimde 4 takimim var bitanesi samandira birisi boili tarzi bi takim birisi yayli takim biriside sizler ne diyorsunuz bilmiyorum biz demirli capari diyoruz 3 cikintisi olan bi demir var 2 ucuna igneleri bi ucuna kuspeyi delikli yerinden geciriyoruz kursun takmiyoruz kuspe agirligi yeterli oluyor :)

Misina olarak mercan marka kahverengi 0.30mm misina kullaniyoruz ekip olarak :) ben cok amatorum ama daha bilirkisiler yasi ve tecrubesi olanlar yardimci olucaktir :)

Simdiden rastgelsin :)

3. cerenimo

cerenimo MUSA

Favori Kamış:
    Lineaeffe oyster cast kamış 3.90
    Favori Makine:
    OKUMA POWER LINER PL 865 MAKİNE
    En İyi Avı:
    daha değil...
    mustafa bey okuma marka makine ve kamışları memnunum,

makine:eek:kuma power lıner 865
    kamış :eek:kuma epıx v2 390cm
    misina :eek:kuma 0.40 mm kamuflaj

evladiyelik bir takım olur,benim önerilerim bunlar,istersen bundan 3-4 takım yapabilirsin,rastgele mustafa bey...

4. kdrsak

kdrsak Kadir

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE TEMPESTA 420 cm
    Favori Makine:
    BANAX SX 3000C
    En İyi Avı:
    Yayın-11,50Kg
    Dostum yazını daha yeni okudum ne kadar faydası olur bilmem ama ben yine de cevap yazıyorum
    makina için Okuma Longbow LB 65
    kamış Okuma Epix V2 Olta Kamışı 390cm 3,5 LBS
    misina olarak Japanese 0.45mm 4X4 Dyneema İp Olta Misinası

Misinayı örgü seçmeni tavsiye ederim daha yumuşak düğümleri daha mukavemetli
    kamışı bende kullanıyorum sıkıntı yok ama ben motor olarak BANAX SX 3000C Kullanıyorum Daha çok seviyorum Takımlarıyla felan 3 tane olta dediğin parayı biraz geçer

5. EmiReiS

EmiReiS EmiR

Favori Kamış:
    Fladen, Shimano, AlbaStar
    Favori Makine:
    Shimano Exage 1000 RCDH
    En İyi Avı:
    Alabalık 58 Cm, Aynalı Sazan 14 Kg.
    Okuma için abartılan ömür boyu garanti sözüne aldanmayın. Ben de Avenger 30A var, 1. yılında kaloma kafası pert oldu, ilgili kurum ile görüştüm bana gönderilen 2. el bir kaloma kafası oldu. Okuma´nın abartılacak kalitesi yok, yani orta segmentte ki ürünleri.

Kamış olarak Fladen tavsiye ederim.

http://www.nehirbalik.com.tr/asp/product/100136307/FLADEN-XTRA-FLEXX-CARP-SAZAN-KAMISI-2P

Makine olarak, Shimano veya AlbaStar.