sazan avı için yardım!!!

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında SERDARDAŞDEMİR tarafından paylaşıldı.

1. SERDARDAŞDEMİR

SERDARDAŞDEMİR

sayın abilerim ben bizim ordaki gölete babamla beraber gidiyorum ama sazan yakalayamıyorum.Ne denesem hiç biri olmadı.Dört bes sene önce 35,40 kg lık pullu sazanlar çıkıyordu.Olta takımı neler olabilir bilgilerinizle

SAYGILAR:confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

2. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    serdar kardeşim gölet 4 veya 5 sene öncesine nazaran balık durumunun aynı oldugu kanısındamısın başkaları tutuyorda senmi tutamıyorum ve ayrıca açtıgın konu hakkında o kadar bilgi varki sitede bence arama yaparak istedigin bilginin fazlasına ulaşailirsin siteden

3. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Serdar kardeşim hangi ilden katıldığını göremedim. Belki yaşadığın ilde haziran 15'de yasak kalkmış olabilir. Eğer kalkmadıysa 1 temmuzu babanla birlikte beklemeni tavsiye ederim.
    Neden balık tutamadığına gelince;
    Belki avlakta sazan azalmıştır, yada balık tutamamanın nedeni kullandığın yemlerden kaynaklanıyor olabilir. Ali kardeşimin de söylediği gibi diğer balıkçıların sazan yakaladığını gördün mü. Eğer yakaladılarsa onlara avlanma yöntemlerini, kullandıkları yem ve takımları sorarak öğrenebilirsin. Biraz daha açık bilgiler verirsen daha çok yardımcı olabiliriz.

4. turna_meps

turna_meps

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    74cm turna kesikköprü,6kg sazan(1990 eymir gölü),90cm yayın kızılırmak,80cm barakuda bodrum
    Halen öyle 35,40 kiloluk sazan veren bir gölet ise hangi ilden yazıyorsun bilmiyorum ama sezon açılınca 1 lik misina ile mısır küspesi dene derim yada bir bölgeyi hamurla çok güzel yemle ve tek kancalı solucanlı yada mısırlı dip oltası kullan derim...

5. A.Erdem

A.Erdem Ayhan

Hepinize rastgele,
    4-5 sene öncesine göre gölette yemleme değiştiyse balıkların alışkanlıkları da değişmiş olabilir,
    Bu süre içinde ne ile yemleme yapıldığını öğrenirsen faydalı olur sanırım.
    Rastgele

6. BendekiBirBalıkSevdası

BendekiBirBalıkSevdası Suat Ergin

Favori Kamış:
    Alba star
    En İyi Avı:
    Eflanıde okullu barajda Sazan 7.250 g
    ya suan bılmıyorum ama tahmın edemedıgım bırsey hala 30-40 kloluk sazanlar varmı dıye merak edıyorum. zaten oyle bır balık seneler once varmıs kı bılıncsız avcılık yapanların sayesınde tum gol ve göletlerımızde kalmadıgına ınanıyorum. çok ınanmak ısterdım ama:confused: :confused: :confused:
    sansın bol olsun kardesim

7. SERDARDAŞDEMİR

SERDARDAŞDEMİR

sazan

ben kastamonun tosya ilçesinde oturuyorum göletin adı kösen çayırı göleti orda duran oranın bekçisi var onu tanıyoruz geçen sene orda bir tane sazan tuttum diyor beni çekiyordu azdaha suya dedi.ağırlığı 35 kg mış.oraya gidip sizde tutun hayalinizdeki en büyük sazanı.

RASGELE...

8. dostlar_sehri_37

dostlar_sehri_37 Serhat

serdar kardes bende tosyalıyım yardımcı olabılırız bırbırımıze