Arkadaşlar malumunuz sazan sezonu açıldı bilindiği gibi sazan avı yerine göre 2-3 gece sürebiliyor (ekibin durumuna göre bu süre değişebilir) benim avladığım ekip hep aynı ekip olduğu için malzemeler bir arada duruyor sadece olta malzemeleri hariç bize kalan da sadece ava gitmeden 2 gün önce aşağıdaki listeyi bir kontrol edip eksikleri tamamlamak ondan sonra da keyfimize bakmak kalıyor. Umarım bazı arkadaşların da işine yarar. (arkadaşlar kusura bakmayın siteye belge yüklemeyi bilmediğim için listenin fotoğrafını yüklüyorum eğer biri bana anlatırsa belge nasıl yükleniyor o zaman Word belgesi olarak yüklerim kullanmak isteyen arkadaşlar kendilerine göre değişikliği yaparlar ) (cahilliğin gözü kör olsun)
Biz de arkadaşlar ile buna benzer bir listeyi turna avı için yapmıştık. Elinize sağlık güzel bir çalışma olmuş
terazi veya mezura bende 2 araba vardı jeep in arkasını hiç bozmuyordum tüm piknik av malzemelerim ordaydı katlanır masa 4 sandalye uçutrma hamak top .... şimdi teke düştüm bu yaz napcam bilmiyorum .koca bi kutu yapip hazırda bekletmem lazım en sevmediğim iş onu aldımmı bunu aldıımı.olmadı ufak yollu bir karavan alıcam .