Merhaba arakdaşlar yakın bir arkadaşımın tuttuğu sazanı sizinle paylaşmak istiyorum. 19.900 gr ağırlığında . El oltası ve mısır ekmeğiyle tutuldu Trabzon Sera Gölü.. Uploaded with ImageShack.us
helal olsun. güzel av. bu büyüklükteki sazanları bizim ordaki gölette yumurtalıklarını bırakmak için kıyıya gelince tutuyorlar. tüm uyarılara rağmen...
yok yok resimi arkadaştan aldım. Sezonda tutuldu bu O konuda bizim jandarmalarımız çok titizdir. Öyle bi hata yaptırmazlar yani. Resim yenide değil yanlış olmasın Geçen sezonun
Bu arada gölümüzde tadilat vardı iş makinaları göle girip çıkıyor. O sırada ölen balıkları hiç düşünmüyorlar Çok yazık vallahi. Dolgu yapıolardı ama şimdi nasıl bir hal aldı hiç bilmiom vllahi.
Pazar yerinde ne işi var onun? Podyuma çıkan artizler gibin poz vermiş, millette resim çekiniyor he mi?
Abicim orası pazar yeri değil.Durduk yere iş çıkarma istersen ??!!!! İnsan okadar büyük balığı ilk defa görüyor.Sende olsan sende çekersin yani. Artisliğe gerek yok yani Balli'si
Sevgili Fatih ????? İlk bakışta çarşı pazar yeri gibi.. Fatih kardeş. bende aynı şeyi düşündüm ilk bakışta..bir çok insanda böyle düşünebilir.. hatta satılık olarak mı asıldı acaba?? şeklinde.. Pazar yeri veya bir esnafın dükkan önü.. her neyse, Amatör balıkçının bu şekilde ki hareketi bir çok insanda farklı düşüncelere yol açar.. Bazı şeyler vardırki ne getireceğini önceden hesap etmek lazım.. Ayrıca, forum ortamındaki tarzımız da, bizden daha genç insanlara örnek olmak zorundayız.. ki 40 lara 50 lere geldiğimizde beklediğimiz hitab şeklini bulalım.. kolay gelsin..
''Deyil'' yerine ''değil'' olmalıydı. Ayrıca ''de''yi de ayrı yazmanız gerekiyordu. Hani birilerinin yanlışlarını düzeltmek isterseniz diye söylüyorum. Ayrıca burası Türk Dil Kurumu'nun forumu mu? Elbet yanlış yazılar olacaktır.
Sevgili Fatih, Bunlar nasıl bir hitap tarzıdır anlamlandıramadım kardeşim. Sanırım bir yazım hatası oldu.Nuri abimiz kendi has o güzel dili ile inceden hicvetmiş, sanırım karşılığında daha uygun bir cevap yazacakken,klavyenden bu şekilde dökülüvermiş. Nuri abim, büyük gönüllü bir insandır ve sen onun gönlünü alacaksındır geleceğin bir büyüğü olarak. Yanılmıyoruz umarım.
mrsparkle Ben Fatih'i severim, sevdiğim için de O'na hafif takıldım. Fatih'te beni sever ve sevdiği için O'da bana hafif takıldı. Biz Fatih'le iyi anlaşıyoruz sevgili Nuri kardeşim, bir problem yok yani.
Sevgili Nuri , arkadaşımız ile aranızda bir samimiyet varmış. anladıgım kadarı ile bu durumda yaklaşımlara gösterdiğim tepkiyi geri alıyorum.. ancak sende kabul edersinki ülkemizde yitirilen degerler gittikçe artıyor. beraberce bu konularda duyarlı olmak zorundayız.. umarım anlayış gösterirsiniz..teşekkürler..
Canım abim, biz bir aileyiz. Hele de gençler; can yoldaşı, başımın tacı gençlerimiz. Buna inandım ve buna dayanarak sair üye kardeşlerimize yaklaşımlarım hep bu düzlemde oldu. Özellikle kendimden yaşça küçük kardeşlerimle hani nasıl derler tatlı takışmalarla ünsiyet kurma çabalarım olagelmiştir. Bu bir nevi benim tabiatımdır. Onların enerjileri, toylukları, acelecilikleri, tıpkı gerçek hayattaki onlarca yeğenimde gördüğüm coşkuyu yaşatırlar bana. Gocunmadığım gibi çokta sevinirim, hatta bazen hiç olmadık durumlarda da bu yönüyle bu kardeşlerimi tartarım, bazen ajite ederim, laf dokundururum. Sevinç ve mutluluğum kat be kat artar. Pozitif bir iletişimin yolu olarak görürüm bunu. Bu gün olmazsa yarın, ama mutlaka bir gün aynı tellerin tınısında kesişeceğimin bilincinde, çok şükür hiçte yanılmadım. Anlık durumlarda fevri çıkışlar olabilse de fazla zaman geçmesine gerek kalmadan o olumlu ve sevecen ortak paydayı yakalama şansı bulabiliyorum. Bir yere kadar da sınırı vardır elbet: Kardeşlerimin kişiliğini rencide etmem, küçük düşürücü pozisyonlara düşmesine asla razı olamam. Ama aksine bu tür olumsuz çabalar içerisinde olabileceklerle de... Balık için, doğa için, yarınlarımız için, insan için her ne varsa onlara titizlendim, onlar için kızdım, darıldım, küstüm ve de sevindim. Ancak... Ancak? Gizli-saklı, (özür dilerim) belaltı, artniyetli, rencide edici tutum ve davranışlar olmamalı. Hiç kimseden, hiç bir kimseye.
Toprağın olmasakta, güzel şakalar çıkaracak derecede konuya vakıf olabiliyoruz gördüğün gibi. Böylesi başka varsa, getir ondan da çıkaralım. Maksat muhabbet olsun.
Bu fotonun çekildiği yer açık seçik balıkcı tezgahı, sol baştaki fotoğraf çekmeye çalışan şahsın arkasına bakarsanız kancaya takılmış kalkan olması muhtemel bir başka balık daha mevcut.
Karşıdan Fotoğraf çeken kişinin makinayı tutan kolunun omuz arkasından görünen çengeldeki görüntü Kalkan mı İsmail abim? Not: Ben de kalkana benzettim, ama fotoğraf dijital foto makinesiyle çekilmediğinden (12/05/2011,saat 18:35 de Samsung S5230) ile çekilmiş.O yüzden büyütüp işaretleyemedim.