Olmaz mı Yanlız önce sizi bir tanısak Profilinizden imza ayarlarınızı yapıp, Tanışma Bölümünden de kendinizi tanıtırsanız seviniriz.
ben ankaradan kürşat badal kendimi tanıtmam istenmişş tabikii ben kürşat badal ankaradan sazan avı sezonunun ne zaman acılacagını bılen arkadaşların yardımcı olmasını beklerimm
merhaba.... sazan avı 1 ağustos diye biliyodum ama yanlış biliyorum her halde tekrar doğrularmısınız... bol şanslar....
ayrıca sazan için hayrabolu da çok güzel gölet ler var her kese tavsiye ederim... ben istanbul dan gidiyorum güzel havası var balık ta bol...
Cengiz bey 1 Temmuz bulunduğunuz bölge için doğru tarihtir. Ayrıca Hayrabolu'daki göletleri isim olarak rica etsem? Bir de imzanıza doğum tarih de ilave etseniz tam olacak.
Senjizucan arkadaşımız hayraboludaki göl isimlerini sormuş. isterseniz ben cevap vereyim. Hayrabolu civarındaki en iyi göl hanoğlu gölüdür. ancak bu köy hayraboluya değil muratlıya bağlı. Hanoğlu benim köyüm sayılır. Her yaz giderim. Orda güzel bi lokanta var. balık lokantası. sahibi gölden tuttuğu balıkları satıyo. Geçtiğimiz yaz 35 kg lık yayın tutmuş. bizzat balığı görmek için gittim. gerçekten harika.adam işin ticaretinde olduğu için balığı yakaladıktan sonra zıpkınla vurarak çıkarmış. malesef.eğer tekirdağ tarafına yolunuz düşerse bu gölü mutlaka deneyin. kesinlikle boş dönmezsiniz...
merhaba. hayraboluda en son gittiğimiz yerin adı yanılmıyosam sezonda gittiğimiz yer... çerkezmüsellim Bayramşah,Çıkrıkçı,Temrezli,Parmaksız,Karababa,Örey barajları bu yörenin insanları çok samimiler sizi en güzel şekilde yönlendirirler...
slm arkadaşlar eski mesajlar var yenileri yokmu ben diyarbakırdan yazıyorum burda denetim yapılmıyor malesef sazan avı yapamıyoruz karakaya barajına gidiyorum yetkililer buna bir çare bulmalarını istiyorum
arkadaşlar diyarbakır ve çevresi kaçak avlanma yapılıyor geçenlerde inanamayacaksınız 7 8 cm sazanlar pazarda satılıyordu yetkililer uyuyormusunuz denetim yokmu barajlardaki jandarma karakolu ne yapıyor ben balık olmadığı içi diyarbakırdan keban yada karakaya barajına gidiyorum kaçak avlanmalardan dolayı ddiyarbakır çevresinde balık kalmadı herkesin bilgisine
balli arkadaşım bildiğim kadarıyla sezon açılışları seneden seneye fark ediyor.. caner ustamızın da dediği gibi genel olarak 15 haziran..