sazan avı yardım

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında istcool tarafından paylaşıldı.

1. istcool

istcool Murat

Favori Makine:
    Okuma
    Arkadaşlar fırca atmadan google bak espirisini yapmadan :D eşimle beraber istanbulda büyük sazan veya turna avlaya bileceğim bir yer öğrenmem mümkün mü? inanın bilmiyorum nerede ne var :) İstanbul anadolu yakasında oturuyorum lütfen güzel bir avlak bilgisi

Son düzenleme: 10 Haziran 2011
  2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yani şimdi ciddi-ciddi cevap alabilirim diye mi konu açtın?:eek:

Nasıl diyordu?

"komikolma kuzen.!":p :D

3. bekir arslan

bekir arslan bekir arslan

En İyi Avı:
    aynalı sazan 8 kg
    acımasız bir yere düştün dostum,, heyy burda hemen avlak soranları sevmezler. ok,,

bu işin şakası fakat anadolu yakasında ikisini bir arada bulman çok zor karşısıda sana uymaz o göllerde kaybolursun acayip yerler. sen en iyisi ömerliye yada elmalıya git. elmalı güzel sazan yapıyor boş dönmezsin.

4. mınık

mınık hüseyin

Favori Kamış:
    d.a.m
    Favori Makine:
    daıwa
    En İyi Avı:
    lüfer
    sazan avı 15 haziranda başlıyor..

5. ESER BABAOĞLU

ESER BABAOĞLU ESER

Favori Kamış:
    REMİXSON MASTER 4 MT
    Favori Makine:
    REMİXSON MAGNUM 6000
    Merhaba Murat Bey öncelik Olarak Bu Sitedeki ArkadAşlar Avlak Yerlerini Söyleyip Herkesin O Noktaya Gidip Avlanmasini Istemezler Herkesin Kendine Göre Avlak Noktalari Vardir.siz Pendikte Oturuyorsunuz Sanirim,uzak Bir Bölge,arabaniz Varmi öncelikle,arabam Var Mesafe Sorun Değil Diyorsaniz Istanbulda Avlak Yeri Ismini Size Vermeyeceğim Herkes Okumasin Diyerekten,yukarda arkadas size bir iki yer ismi vermiş ama oralarda israil sazanı mevcut tavsiye etmem.
    Eşinizle Birlikte Gideceğinizi Bildirmişsiniz Ozaman Gündüz Gideceksiniz Diye Düşünüyorum,turna Için Kiyidan Büyük Balik Dediğiniz Için Söylüyorum Tutamazsıniz Zor, Bot Gerekli Yada Tekne,sazan Için Haziran 15 Itibari Ile Avlana Bilirsiniz,yasak Ozaman Bitiyor.eğer Ilgilenirseniz Bana Yazin Ben Size Bu Konuda Yardimci Olmak Istiyorum Kabul Ederseniz Saygilarimla.

Son düzenleme: 11 Haziran 2011
  6. istcool

istcool Murat

Favori Makine:
    Okuma
    Teşekkür ederim arkadaşlar, Eser bey size özellikle teşekkür ederim arabam malesef yok, ama eşim ve ben dolaşmayı seven insanlarız anadolu yakasında oturmamız balık tutma açısından gercekten bir şansızlık :) özelden mesaj atıyorum yardımlarınız için tekrardan teşekkürler