Günaydın abiler Sazan ve kızılkanat avında ne tür sahte yemlerle avlanabilirim ? Geçen gün küçük renkli süngerlerle avlananları gördüm verim alabilirmiyim ? İlginiz için teşekkürler )
Günaydın abiler Sazan ve kızılkanat avında ne tür sahte yemlerle avlanabilirim ? Geçen gün küçük renkli süngerlerle avlananları gördüm verim alabilirmiyim ? İlginiz için teşekkürler )
canım kardeşim konunun yeri burası mı sence...? sormak istediğin şeyleri ilgili başlıklarda konu açarak sorarsan daha net ve hızlı yanıt alabilirsin. ayrıca sazan avı olsun kızılkanat olsun diğer tatlı su balıkları olsun hemen hemen bütün balıklar hakkında av yöntemleri var. sadece biraz daha araştırmacı olmak lazım
kızılkanatı tam olarak bilmiyorum ama sazanı sahte balıkla çok zor. mısır,boili yada normalhamur kullanabilirsin.
Şimdiye kadar çok kızılkanat avladım, kızılkanat solucana asla hayır diyemez Eren.Ama istersen akşam üsler yada sabah erkenden parlak simli çapariyede geldiğini duymuştum ama sen mantarlı bir takım yap çok kızılkanat alırsın. Sazanda mısır,hamur,boili,solucan ile yakalaya bilirsin ama sahte yemle çok zor,hatta yakalayamazsın.
s.a abilerim ablalarım ben 14 yasındayım bu arada yasımı yanlıs yazmısım ve yarın sazan avına gideceğim benim tuttuğum en büyük sazan yarım kiloyu gecmez daha iyi verim ala bilmek için tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum şimdiden teşekkürler eace: reeling
s.a abilerim ablalarım ben 14 yasında acemi bir balıkçıyım su ana kadar tuttugum sazanların agırlıgı yarım kiloyu gecmemistir banghead daha buyuk balık için ve daha verimli olmak için tavsiyelerinizi dört gözle beklemekteyim ilginiz için şimdiden teşekkürler...reeling reeling reeling reeling