s.a abilerim ablalarım ben 14 yasında acemi bir balıkçıyım su ana kadar tuttugum sazanların agırlıgı yarım kiloyu gecmemistir banghead daha buyuk balık için ve daha verimli olmak için tavsiyelerinizi dört gözle beklemekteyim ilginiz için şimdiden teşekkürler...reeling reeling reeling reeling
1.avlağı iyi seç 2.Yemlemeyi düzgün yap. 3.Büyük balık için büyük yem ve kanca kullan 4.Tavsiye yakalayabileceğin gümüşleri takabilirsin oltana yada boili yem kullan. 5.Sessiz ol sabırlı çünkü büyük balık tuttuğun küçükler gibi dakka başı oltaya vurmayacaktır üstteki sistemi kullanırsan rahat sonuç alabilirsin.Eğer kancan ufak ise büyük balık onu ağzına almasıyla geri tükürmesi bir olabilir.Bu şekilde boili bir sistem kullanırsan hayvancağız yemi yuttugunda illaki kanca bir yerine takılıyor kaçma şansı azalıyor.Biraz bu sistem üzerinde arastırma yap hazırlanısı vs nette var yada en yakın av bayisine gidip biraz bilgi ve seti alıp deneme yap kolay gelsin.
Ufuk abının 5. Maddesıne ekleme yapmak ıstıyorum. Sazan balıgı gurultuye degıl ayak sesıne uyuz olan bı balıktır o yuzden mumkun oldukca tek ve gruptan ayrılarak avlan. Sessıız ve sabırlı olduktan sonra dıledıgın balıgı tutma sansın artıyor. Sansın varsa guzel bı trofeyı alırsın kardesım rastgele sımdıden.
talha abi ben avdan geldim inşallah bidahaki avımda denirim dediğini av boş gecti tek balık 2 istavrit boyunda geri iyade avlak seçiminden sınıfta kaldım