Sazan avında kullanmak için makine arıyorum

Konu, 'Makineler' kısmında zafer3910 tarafından paylaşıldı.

1. zafer3910

zafer3910

merhaba değerli üstadlarım ben makine arıyorum sazan avında kullanmak için 40-50 tl bir bütçem var makinenin uzak atarlı olmasını istiyorum zira avlandığım bölgede kıyıda sazlık var hep ot bürümüş internetten alacağm yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla....

2. bahadir37

bahadir37 Bahadır Aydın

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 3.90
    Favori Makine:
    Okuma Distance Surf 60 makine
    bu balikavi.net sitesi reklam vermeyen sitelerin linklerini neden açtırmıyor acaba?????????????????????????????

3. zafer3910

zafer3910

teşekkür ederim ama bunun dışında kullanabileceğim başka makinelerde var mı önereceğiniz ?

4. BALIKAVI.NET

BALIKAVI.NET Yönetim

Bahadır bey,

Forum da gerek özel mesaj yoluyla, gerek forum içinde sahte kullanıcı hesapları açılarak yapılan firma reklamları, haksız rekabete sebep olmaktadır. Bunu önlemek amacıyla, bu girişimleri yapan firmaların adresleri kalıcı olarak bloke edilmiştir. Reklam vermeyen firmaların engellendiği iddiasında bulunmuşsunuz fakat şuan bu girişimlerinden dolayı engellenen sadece 2 firma bulunmaktadır.

Örneğin aşağıdaki firmalar sitemize reklam vermemektedir ve sizin iddiasında bulunduğunuz gibi de engellenmemektedir.

www.kisik.com.tr
    www.caglaravonline.com
    www.hepsidenizde.com
    www.mcavmarketi.com
    www.firaronline.com

ve daha niceleri.

Lütfen bir iddia da bulunurken sebebini araştırmadan kimseyi suçlamayın.

Saygılarımızla.

5. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Sazan balıgına özel makineler çok pahalıdır.. 70-80 tl lık büyük kafalı düşük devirli surf makinede işini görür 1:4 veya 1:3 devirler iyidir