merhaba değerli üstadlarım ben makine arıyorum sazan avında kullanmak için 40-50 tl bir bütçem var makinenin uzak atarlı olmasını istiyorum zira avlandığım bölgede kıyıda sazlık var hep ot bürümüş internetten alacağm yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla....
bu balikavi.net sitesi reklam vermeyen sitelerin linklerini neden açtırmıyor acaba?????????????????????????????
Bahadır bey, Forum da gerek özel mesaj yoluyla, gerek forum içinde sahte kullanıcı hesapları açılarak yapılan firma reklamları, haksız rekabete sebep olmaktadır. Bunu önlemek amacıyla, bu girişimleri yapan firmaların adresleri kalıcı olarak bloke edilmiştir. Reklam vermeyen firmaların engellendiği iddiasında bulunmuşsunuz fakat şuan bu girişimlerinden dolayı engellenen sadece 2 firma bulunmaktadır. Örneğin aşağıdaki firmalar sitemize reklam vermemektedir ve sizin iddiasında bulunduğunuz gibi de engellenmemektedir. www.kisik.com.tr www.caglaravonline.com www.hepsidenizde.com www.mcavmarketi.com www.firaronline.com ve daha niceleri. Lütfen bir iddia da bulunurken sebebini araştırmadan kimseyi suçlamayın. Saygılarımızla.
Sazan balıgına özel makineler çok pahalıdır.. 70-80 tl lık büyük kafalı düşük devirli surf makinede işini görür 1:4 veya 1:3 devirler iyidir