Selam bu aylarda balık gelirmi sazana gitmeye niyetim var bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim reeling mrsparkle reeling mrsparkle
şimdilerde biraz zor. sonbahr ortasından başlayıp kışın pek sazan vurmuyor. metabolizması yavaşlayıp pek yemlenmiyor. avında balık vurma ihtimalin çok düşüyor, boş dönme ihtimalin yüksek. baharın, bölgeye göre değişiyor genelde haziranda dahil sazan avı yasak. bu aylarda sazan avı önermem. ama şimdilerde şöyle su kenerında takılırsın şansını denersin doğa ortamında sitres atarsın olabilr, sezonu olan başka tür balık avıına gidebilrsin, başka işler hobilerle uğraşabilrsin sana kalmış artık.
teşekkür ederim abi balıga genelde yazın gidiliyorda bide hangi aylarda randıman alırız daha cok bilgin varmı ?
temmuz, ağustos, eylül ayları verimli geçiyor ben bu aylarda sazan avına gittiğimde oltaya sık sazan vuruşu oluyor.(sabah ve ikindin avı verimli) mayıs haziran aylarında da baraj kenrına gittiğimde baya sazan avcısı görüyorum yasak masak umursamayanda çok bu aylada verimlidir ama yumurtlama dönemi bitmemiş oluyor. bazı yerlerde sıcalıkğa göre haziran 15 bazı yerlerde temmuz 15 e kadar sazan yumurtlama mevsimi sürüyor, ortalama temmuz 1 de av başılıyor.