Sazan Baliği Kacak Avcilar

Konu, 'Genel Konular' kısmında burman tarafından paylaşıldı.

1. burman

burman BURAK YILDIRIM

Favori Kamış:
    Cormoran Bullfighter 10-30gr &Yozuri crystal minow C5.Quantum 3-8gr extralite
    En İyi Avı:
    En iyi avım ,en iyi avımdan daha büyük olacak.
    Selamlar ..Biraz önce Alibeyköy Hasdal Askeri Kışlası Kavşagında 5-6 kiloluk sazanlar satıldığına şahit oldum.Ne yapmak lazım bu durumlarda. İnsanın canı çok sıkılıyor.

2. pirana19

pirana19 Serhat ÖZER

Favori Kamış:
    OKUMA SALİNA 240 10-40
    Favori Makine:
    SHIMANO BIOMASTER 5000CFB
    Kendinizin gazeteci olarak tanıtıp olayla ilgili haber yapacağınızı söyleyip jandarmayı arayın.. Etkili bir yöntem..

3. cakall

cakall Burhan Sait

Askeriyeye şikayet et diyecem ama askeri kışlanın önünde satıyorlar. Barajda tutarken jandarmaya haber veriliyor ama inan bu durumda ne yapılır bilmiyorum. Kesin bir arkadaş cevap yazar.

4. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Hasadal daki asker ne anlar tebliğden , anlaması gerekenler zaten arazi, sorsan ekmek parası der , aglarmısın , gülermisin , acırmısın , basıp geçermisin ,iki ucu kahverengi değnek ,

seyar satış yasak - kaldırım işgali yasak , ama şikayet ettinmi ''Oynama adamın ekmek parası ile''
    derler .. anlarsınız işte .. zavallı memleket.... o adamın o kaldırımda olmaması gerekirken insan gibi bir fabrikada vs işi olması gerekirken olmuyor işte..
    bunca yaşımıza gelene kadar gördüklerimizi kritik ederken hiç düşünmüyoruz toplumdaki bu zihniyetin gerçek sebebi nedir..esas neden olan bu zihniyet yapısı..davranış biçimi vs.. neden böyle??

5. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    Kamyonetin arkasında satıyolar geçen gün durdum özellikle sormaya.Çatalcadan çiftlikten getirdigini söyledi.Ama pek inandırıcı degil zira balıkların bazılarında açıkça AG izi görülebiliyo.Çiftlikteki havuzlardan ag ile toplandıklarını zannetmiyorum

6. sinekci-fly

sinekci-fly kasım tazegüney

Bu konuda sorumlu Tarım il müdürlüğü,Koruma kontrol şubesi olduğundan tel numaralarını alıp bildirmeniz İlgilienilmediği taktirde tarım bakanlığına durumu ileteceğinizi söyleyebilirsiniz.
    Kişilerle bireysel müdahaleye girip başınızı ağrıtmaya gerek yok.