Değerli abilerim sizin engin bilgilerinize güveniyorum çok etkili bir hamur tarifiniz varmı ve kaç kg sazan aldınız söylermisiniz ???idk
sazan Şuan yasak dın kardeşım . zamanı gelınce araştırma yaparsan daha ıyı oLur + muhakkak konu acılmıstır saten Akarsularda balık avı bölumune gır vardır orda veya başka bölumde.
UĞUR abi ben sazan balığı turna yayın v.b yemleri ile bi tarif dosyası hazırlıyorum gidipte 15 hazirandan önce tutcak deilim
Samsunda da 1 nisanda başlıyor. Aşağıdaki linke tıklayıp öğrenebilirsiniz. http://www.bsgm.gov.tr/genel/teblig_3_1.html (Sayfanın sonunda amatör balıkcılar tebliğsinde)
En doğrusu bu olması gerek diye düşünmekteyim gom.tr çünkü. forumda takvımler gördum orda nısanda tek turna acılıyo gerısı ful yasak
erdem kardeşim.sazan hamuru için en iyi sazan zamamnı haziranı beklemeni tavsiye ederim.hamur içinde.belirli miktarda un ve kattıgın un kdr da yumurta sarısı kat derim.yumurta sarısı az gelırse bıle balıkçılarda koku war bu sazanlar için ufuk tüpller halinde onlardan al kat derim.