Arkadaşlar sazan avında kullanmak için bu makineleri ve kamışları aldım.Görüşlerinizi bekliyorum. 2 Adet-RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE 2 Adet-RYOBI ECUSIMA 6000Vi MAKİNE 2 Adet-Banax SX 300 MAKİNE 2 Adet-PHANTOM 3500 Kamış 4 Adet-RYOBI KOMATSU KARBON KAMIŞ 3.45MT Makinelerimin misinalarıda LATEX SUPER SOFT EF&FE 45LİK 38,795 çekerli misina.Üstatların yorumlarını bekliyorum
hocam değiştirme şansın varsa değiştir bence hepsini. makineleri surf al. 0.30-0.35 lik misineden en azından 200 metrede sarılabilsin kafaya. kamışlarıda surf al. 3.90m lık ideal bence. misinede çok fazla kalın en ideal 0.30 ve 0.35mm aralığı. misine ne renk bilmiyorum ama beyaz renk misine alma. yeşil ve kahve tonları sazan için en çok kullanılır...
takımlarınız hayırlı olsun bende 2 takım yapacağım kendime misina olarak http://www.avmarketi.com/asp/product/14422/040-PELICAN-DOZER-300-M-MAKARA-MISINA ( 0,40mm kalınlıkta kamuflaj gri renk 20,70 kg çeker Uzun atım ve ağır avlar için yepyeni misina: alacağım) isterseniz bir bakın
Bir seferde 6 kamış 6 makine misina vs. Hiç böyle bir alışveriş görmemiştim. Mağaza bayram etmiş olmalı.
Sn.Levent kardeşim,tek kelimeyle hepsi kusursuz.Allah gönlüne göre bol balıklı avlar nasip etsin inşallah.Hayrını gör kardeşim. En iyi tercihini Ecusimadan yana yapmış olmandır.Makinanın Jeep'idir, 4x4 olmuş takım.Hani arabacı diliyle 10 numara olmuş tebrik ederim.Misina makarasını her makinada olduğu gibi haftada bir mutlaka yağlarsan torunlarına kalır. Güle güle kullan hayrını göresin.