sazan herşeyi ne nedendir nerede oluyor nasıl olur diyen meraklı bir balıktır ilgisini çekebilirsen kıyıya dibine kadar gelir değişik sesler çıkarmalısın kıyıda ilgisini çekmek için tenekeleremi vurursun,davulmu çalarsın bilemem
Sazan için en iyi olta avlanacağın meraya göre değişir bence. Dipleri bol bitkili, ağaç kökü bulunan, sazlarla dolu bir merada yaylı sazan takımı gibi dip takımları balığı yakalasan bile çekmene engel olacaktır. Bu tür yerlerde şamandıralı takımlar iyidir diyebiliriz. Yani bir nevi nabza göre şerbet ilişkisi
Yok o daha kötü olur kardeşim Sen en iyisi mesajını düzenleyip tekrar alıntı olduğunu belirt.Bir daha kine de izin almadan yayınlamazsın olur biter.
En önemlisi modellemek için 3Dmax de o kadar uğraşan Taylan ne diyecek??? Alıntı yapılan site de başka yerden çalmış bu çizimi.
Valla abi ne denmeli bilmiyorum. Biliyorumda demenin ne faydası olur onu bilemiyorum. Buraya bu çizimi koyan Ege'den önce bu çizimi çalıp ustabalıkcı denilen siteye hiç bir link ve açıklama yapmadan koyan kişiye çatmak lazım. Ama ne yazıkki sanal ortamda bu tarz şeyler çok oluyor. Keşke zamanında damgalasaymışız çizimleri. Ben bu çizimin orjinal halini bizlere aktaran Yılmaz abiye bir kez daha teşekkür ediyorum.
arkadasım sansın varsa oltanın turu bicimi nasıl baglandıgı onemli degil gercekten gittigin avlakta sazan varsa birazda sansın varsa 10-15 metre misina tek igne ve kursun hatta kursun yerine tas dahi baglasan balık oltayla bulustumu tutarsın yok su takım bu takım farketmez yeterki avlakta balık olsun
Arkadaşlar Merhaba Sazan için en öok iş yapan olta diye sormuşsunuz En Güzl cevap Avlak Yerinizin Durumudur. Bunuda orada avlanan Sürekli orada avlananlara sormak en iyisidir. Ben Yay kullanıyorum 6 iğneli Küspe hiç iş yapmıyor