Sazan için kamış ve makine

Konu, 'Kamışlar' kısmında SAzanAli tarafından paylaşıldı.

  1. SAzanAli

    SAzanAli ALi

    Yaş:
    32
    Mesajlar:
    8
    Şehir:
    Eskişehir
  2. gümüş

    gümüş emre

    Yaş:
    44
    Mesajlar:
    78
    Şehir:
    istanbul
    Favori Kamış:
    lıneaeffe turnafresh 3.90 gold fish ocean surf 4.20
    Favori Makine:
    okuma salina sa 55 okuma travertine tr 65
    En İyi Avı:
    uğraşıyorum
  3. albatros4174

    albatros4174 Kamil

    Mesajlar:
    40
    Şehir:
    KOCAELİ
    Favori Kamış:
    abu garcia blac arrow 420
    Favori Makine:
    shımano titanos 4500
    En İyi Avı:
    sazan 3750
    kamış hakkında yorum yapmak istemedim kullandığım yada bilgi sahibi olduğum bir kamış değil fakat makine için söyleyeceğim bikaç şey var
    Ryobi Ecusimayı yıllardır kullanıyorum sazan kamışlarımın hepsinde ecusima var.15-20 gün önce 40 kafa ecusima ile üç kilo civarında sazanı zorlanmadan aldım.dört kamıştan sadece birinde 40 kafa vardı balıkda ona geldi ama iyi oldu test etmiş oldum ecusima sınavı başarıyla geçtiki sen60 kafa almayı düşünüyorsun işini çok rahat görür.
    Kamış için de bişey söylemem gerektiği geldi aklıma gittiğimiz avlaklarda görüyorum sazan için genelde ki parça içi dolu kamış kullanıyorlar.Kamış için ayırdığın bütçeyle en az iki tane bahsettiğim kamışlardan alabilirsin ve almayı düşündüğün kamışdan çok daha sağlam olur diye düşünüyorum.
    Benim düşüncelerim bu yönde umarım faydası olur sana. Rasgele
     
  4. karakalp

    karakalp

    Mesajlar:
    184
    benim tavsiyem de butcene uygun olan, sazan ve surf'e uygun makine secmendir. Zaten 4.1 devirli surf makinalar sazanda da cok guzel sekilde isini gorur.(yani 4.1 devri gecme makine seciminde) rastgele.