arkadaşlar sazan avında dip oltası için KULLANDIĞINIZ makina önerileriniz bekliyorum benfiyat olarak 40-70(üzerine çıkabilirim 100lira kadar) lira arası düşünüyorum sazan için kıstas en az 5-6 kiloluk bir sazanı rahatlıkla kalama kullanarak çekebilmeli(ryobi exc.6000,banaxsx4000,alba milenyum 60,silstar vitex 750,dam ftb ,)gibi modeller aklımda OKUMA lar kafa karıştırıyor.sıkıntı fiyatın biraz ufak olması ama aldığım makinanın sorunsuz yıllarca kullanmak ve avda beni mahcup etmemesini istiyorum şimdiden katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim(önerdiğiniz markanın sitesini kısayılda koyarsanız sevinirim)
Mukavemeti iyi olması bakımından dolgu kamış ve 30-35 tl.lik bir makina yeterli olur diye düşünüyorum.
teşekkür ederim dolgu kamışı bende düşündüm fakat uzak atışılarda iyi olurmu acaba(50 gr.kurşunla 60-70 metre atarmı acaba)
ryobi ecusima 6000vi kullandığım makinelerden birisi. trofe sazan avı için 8000 kafa olanı rahatlıkla tavsiye ederim. 70-80 tl aralığında olması lazım.
SAZANCII nikli üyeden bu iki makinayı iyi tanırım banax 4000 8 yıldır sorunsuz kullanıyorum sazanda milenyum bence uygun değil. dıscovery surf kamış ve silver star long cast makinayı yakından inceledinmi. incele başka arayışta olmayacaksın(bütcene en uygun olanı bunlar)
kasım bey çok teşekkür ederim sağolun http://www.avmarketi.com/asp/product/14275/OKUMA-LONGBOW-LBII-960-MAKINE var acaba bilen var mı?
Tamda " bir banax da bana gönderseniz, ama meccani olursa çok memnun olurum " diyecektim ki birden "Forum Kuralları" diye bir başlığın olduğunu hatırlayıp vaz geçtim. h) Balıkavı.net sitesi ticari amaçlara yönelik girişimlerde bulunmayan, tek amacı üyelerine sportif amaçlı balık avcılığı konularının paylaşıldığı seviyeli bir ortam sunmaktır, bu sebeple Üyelerin site içerisinde ürün satışı, pazarlama, reklam v.b. gibi ticari amaca yönelik girişimlerinede izin vermemektedir, yöneticiler tarafından bu tür mesajların tespit edilmesi halinde ilk etapta üye uyarılır, devamı halinde kullanıcının üyeliği iptal edilir.