Herkese selamlar Arkadaşlar çankırı da güzel bi sazan yeri var diye duydum yardımcı olursanız çok sevinirim illa çankırı olması şart değil ben ankaradayım dikilitaş dışında iyi bi avlakda olabilir şimdiden herkese teşekkürler...
namık abi güzel düşünmüssün ama yeni başladık bu işe amatöründe amatörüyüz sadece tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak istedimiştim ama yinede teşekkür ederim düşüncelerin için çok yardımcı oldu...?
Ben sakarya irmaginin polatliya yakin kisimlarinda bir avlak bulmani tavsiye ederim ama illada tam avlak adresi soruyorsan uzgunum pek solenmez malum
Mesut kardeşim, sıkma canını. Ustalar ve arkadaşlar senin samimiyetine inanırlarsa zaten özelden sana avlak tarifi yaparlar, sık dişini biraz . Malum siteyi çok insan dolaşıyor ve buradan aldıkları nokta tariflerle katliam yapan kişiler var . O yüzden avlak tariflerine oldukça temkinli yaklaşılıyor sitede. Canını sıkma, dişini sık ... En kısa zamanda istediğin bilgiye ulaşırsın. Not= Abi bu kadar konuşmuşsun, bir avlak tarifi veremedin mi dersen, veremem . Malum İstanbul, anlamaz ben Ankara'dan ... Sağlıcakla kal...
bende yarın gidecem onun için dişimi sıkamıyorum geçen hafta bi yere gittim tık yok el kadar bi tane aldım geri attım suya yarın gitcek olmasam sıkarımda... Neyse saolasın ...
bir hafta önce tarif edilmiş ertesi haftaya dinamitlenmiş avlaklar var. açıktan avlak vermeyin özellikle tatlı suda
mesut kardeş bölge bölge değişir balık avı ancak sazan tutacaksan mısırdan şaşma balık avlayacağın yeri yemle derin ve büyük sazan varsa 0.60 misina ve kurşunsuz olta kullan rastgele