arkadaşlar sazan için karma bir hamur haptım biraz boiliye benziyor işe yarar inşallah malzemeleri yazıyım vanilya,ayçiçek çekirdeyi(ezilmiş veya rondodan geçirilmiş),civciv yemi,yumurta,un,tuz,sarı gıda boyası inşallah bişeyler olur yarın sonuçları yazarım rasgele
halil bey merhaba, ilkkez okuduklarım var, çekirdek duymamıştım, tuz ve gıda boyasınında duymamıştım, tuz yerine şeker olabilir, ayrıca yapım aşamasınıda arkadaşlara anlatabilirseniz daha faydalı olacağını düşünüyorum rastgelsin
hakan bey çekirdeği koku yapsın gıda boyasınıda görüntü olsun diye kullandım ölçüleri kullanıcağım kadar yaptım bütün malzemeleri bir kaba koyup yeterince su ilave edip karıştırdım yazdığım tarife daha peynir suyu ile yoğurt ilave ettim hamur kıvama gelene kadar karıştırdım 10-15 dakika kaynarsuda haşladım ve 2 gün kadar güneşin altında beklettim ortasından deldim bugün denedim ve verim aldım hamurun bir kısmını haşlamadan ve kurutmadanda taktım ama iğneden çabuk düşüyor öyle tavsiyem kurutmaya balkona koyarsanız üstünü bir bezle örtün kuşlar götürüyor gıda booyasınıda aktarlarda bulabilirsiniz inaşllah yardımcı olmuşumdur anlamadığınız yer varsa sorabilirsiniz