sazan için yeni hamur

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında halil26 tarafından paylaşıldı.

1. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    arkadaşlar sazan için karma bir hamur haptım biraz boiliye benziyor işe yarar inşallah malzemeleri yazıyım vanilya,ayçiçek çekirdeyi(ezilmiş veya rondodan geçirilmiş),civciv yemi,yumurta,un,tuz,sarı gıda boyası inşallah bişeyler olur yarın sonuçları yazarım rasgele :)

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    halil bey merhaba,

ilkkez okuduklarım var, çekirdek duymamıştım, tuz ve gıda boyasınında duymamıştım,

tuz yerine şeker olabilir, ayrıca yapım aşamasınıda arkadaşlara anlatabilirseniz daha faydalı olacağını düşünüyorum

rastgelsin

3. halil26

halil26 halil

Favori Kamış:
    alba star
    Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    sazan
    hakan bey çekirdeği koku yapsın gıda boyasınıda görüntü olsun diye kullandım ölçüleri kullanıcağım kadar yaptım bütün malzemeleri bir kaba koyup yeterince su ilave edip karıştırdım yazdığım tarife daha peynir suyu ile yoğurt ilave ettim hamur kıvama gelene kadar karıştırdım 10-15 dakika kaynarsuda haşladım ve 2 gün kadar güneşin altında beklettim ortasından deldim bugün denedim ve verim aldım hamurun bir kısmını haşlamadan ve kurutmadanda taktım ama iğneden çabuk düşüyor öyle tavsiyem kurutmaya balkona koyarsanız üstünü bir bezle örtün kuşlar götürüyor :) gıda booyasınıda aktarlarda bulabilirsiniz inaşllah yardımcı olmuşumdur anlamadığınız yer varsa sorabilirsiniz :)

4. Nakre

Nakre Erkan Yılmaz

En İyi Avı:
    100 gr. Çapak
    Merhaba, sonuç nedir?

5. fztosman

fztosman osman

En İyi Avı:
    4500 gr
    sonuç nedir hocam.. trofe aldınızmı