Westim mustafam 1979'um yemez bence .. Tahminimce ırakta sazanın yasaklanmasının farklı bir nedeni var.. cesetlerle ilgili fakat yedikleri için olduğunu düşünmüyorum
Solucanı yiyen sazan insan eti de yermi güzel soru. İnsan yer denince piranhalar gibi insana saldıran balık türleri akla geliyor. Sazan böyle bir tür balık değil. Suda ölen insan olsun diğer canlılar olsun elbette toprağa dönüşecek. Bu döngüde sazanın aktif bir yeri olacağını sanmam. Haberdeki yaklaşım yanlış. İnsanların öldürülerek atıldığı bir ırmaktan zaten ne şekilde olursa olsun faydalanmak ne kadar doğru olacak ?? Bu sorunun önce cevabını versinler. Yoksa garibim sazanları mındar etmekle uğraşacaklarına gitsinler o ırmağa insanları katledip atan canileri araştırsınlar onları mındar etsinler..
Curumus, suda bozunmus insan kalintisini didikleyeceklerini dusunuyorum. Pek cok balik bunu yapabilir.Ancak bununla baligin mundar olacagina inanmak bence bagnazlik.Insanlar baligi gunahlastiracaklarina kendi vahsetlerinin gunahiyla once hesaplassalar daha iyi olur. Bu akillar dini ve onunla verilen cok guzel mesajlari kucultuyor. Ancak unutulmamali ki insan her zaman kendi cennetini yaratabilecek kapasitede oldugu kadar cehennemini de yaratabilecek yetkidedir. Yazik...
müslümanı yerse farklı amerikalı yerse farklı sanırım sazan fırat dicle nehirlerin de ırak tarafında ise kesin insan yer yer yemesine de amerikalı ve işbirlikcilerin leşlerini yerse mundar haram olur zalallı müslüman direnişcilerin etini yerse haram olur ama cenabıhak o na müslüman eti yemesini müzade etmez ama o kafirlerin etini yesinler
Valla canım sazanlarıda kötü emellerine alet ediyorlar ben anlamam insan eti yiyormuş falan şöyle 4-5 kg sazan çıksın olay yerinde infaz direk mangalın üstüne birde yanına rakı açarım afiyetle yerim
Abdes siz ben ce öldürdüklerini abdes siz olarak suya gittiklerini düsünürler se suyun kirlendigi yönün den de olabilir suyun aktigini ve akan suda tertemiz oldugunu bilmez ler bel ki
1. soru a galar beyler burad asoru acaba sazan insanyermi d egil. çurumus adeta akıskanhale gelmiş bir cesedi her balıkyer burada soru sudur 1. o insanalrı kim ölduruyor 2. kim nehre atıyor 3 . amerikalılar topu topu taş çatlasa 150 bin ıraklı oldurmus olabilir. 1 milyon ıraklıyı kim oldurdu?????- mezhep farkı vsvsvs nedeniyle. ah bagdatlı din adamımbenim sunni mahallesinde sii , sii mahallesinde sunni yakalanınca sokak ortasında bogazı besmeleyle kesilip nehre tılacak suçlu balık la r olacak şuçunuzu böyle gizleyemezsiniz. siz degilmisiniz o tepede tırnaga arap olan ulkeyi mezheplere tarikatlar a bölup sonra isgal altınd a bile birleştiremeyen ve birbiriyle savastıran burada sorulacak soru o balıkların etçil olmasımı balıgın etçil olması onu murdar etmez insan yemesimi pardonbeyler o insanları fiziki olarak deil ama aslında diger insanlar yemedimi çok mu siyasi oldu yorumum ozaman sazanlara siyaset bulastırmayın bende siyaset yapmayayım. allahım temiz varlıklarına laf atmadan önce o imamlar ellerindeki kanı yıkasın