Hayırlı akşamlar tüm arkadaşlara. Bugün shimano big baitrunner xta lc makina aldım buna uygun 3 parça kamış ne alabilirim. Not:15 kiloluk sazanı çıkartabilmeli ve 100 metre civarı yemi atabilmelî. Bazılarınız bu balığı çıkarmak kamışın değil balıkçının tecrübesine bağlı diyebilir..şimdiden değerli tavsiyelerinize teşekkür ederim...
Okuma epix v2 öneririm hem fiyatı uygun hemde performansı çok iyi 13kg banamısın demedi 15 i bilmem. 15 hazır diyorsan kesinlikle dene derim. 2. El temiz uygun fiyatlı bulabilirsin
Kağan kardeşim, Bende 2 parçalar arabanın bagajına sığmadığı için 3 parça kamış kullanıyorum. Shimano catana ve Mad Defender tavsiye ederim. BBLC'ye bunlar yakışır. Ama Epix de fiyatına göre iyidir. Bu arada baitrunnerı kaça aldın?
Genellikle her yerde 700 tl civarları ama bi site buldum orda gayet uygun fiyatlarla makinalar ve kamışlar satılıyor
163 Tlye daha iyisi yok bence,ben kullanıyorum...Yotube'de 10 kg kaldırma testi var bakarsanız bulursunuz https://www.avmarketi.com/asp/product/193433/Lineaeffe-10-Kilos-Carp-3-90Mt-3Lbs-3Pcs-Olta-Kamisi 390cm boyunda, 3lbs, 137cm kapalı boyunda, 449gr ağırlığında,3 parçalı 10kg çekerinde
Hepinize çok teşekkür ederim abilerim kardeşlerim kararım shimano catana yada okumadan yana verdim yarın yerinde görüp inceliycem..zaman ayırıp değerli bilgilerinizi paylaştınız tekrar teşekkür ederim hepinize saygılar...
Büyük tanınmış sitelerde fiyatları çok yüksek tutuyorlar. Bence biraz fiyat araştırması yapıp aynı ürünü çok daha uygun fiyata bulabileceğin firmalar var.
kendi araban varsa kesinlikle 2 parça al.3 parça 2 parça kadar keyif vermez.kamış olarak shimano velocity 12 ft veya 13 ft on numara kamış.
Arslantunç bey özel msj atamıyorum kusura bakmayın eğer siz bana özel msjla numaranızı atarsanız size yardımcı olurum