arkadaşlar gecen gün internette dolasırken birtane alarm setıne denk geldım ucuzdu hosuma gıttı aldım ..şimdi ise bitanede kamıs sehpası alsam mı almasam mı lutfen yardımcı olurmsunuz ? cok acıl? cyrr
Alarm setini Rod Pod veya Kamış çubuğu olmadan kullanamazsınız.Alarm setini aldıysanız sehpada almanız gerekir.Daha sonra olta kamışlarınınızı ve makinelerinizi sehpaya uyumlu hale getirmek için değiştirmenizde gerekebilir.Şöyleki sazan avı için üretilmiş çok parçalı ince paralobik aksiyonlu kamışlar bait runner özellikli makineler..Ondan sonra özel köstek montajları, boilie yemler ,sazan çadırıydı derken iş büyür gider
Bu tür donanımları almaya başladıktan sonra insan kendini dipsiz bir kuyuya düşmüş hissediyor bu güne kadar gördüklerim hep öyle olmuştur. Kendimi kontrol edebilirim dersen tekli alarm takılabilir kamış çubuklarıda işini görebilir.
Feyyaz hayırlı olsun sende yakında boil d-ring k ring diye sistem aramaya başlarsın.Hakan abi doğru söylüyor sehpa alarmla başladın sonu yok artık. Ben sırf bu kadar derin olmasın diye sazan yayına 2 iğne takıp kasnakla kullanıyorum.
gmkhan bey eger facebook kullanıyorsanız ekleyebılırmısnız....bazı sorularım olacakda http://www.facebook.com/feyyaz.cihan.9
gökhan abi hersey ıcın tesekkur ederım kastamonuya geldıgın zaman beklerım abıcım beraber balığa gideriz..