Sazan oltası çok acil lütfen

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında akon55 tarafından paylaşıldı.

1. akon55

akon55 buğra

Favori Kamış:
    olta
    merhaba bana sazan oltası hakkında biğlgi verebilirmisiniz yani örneklerle açıklarmısınız sazan avına gideceğim yem olarak mısır kullanacağım ama nasıl bir olta lazım kanca,kurşun vs. anlatırsanız sevinirim.

2. metinimsi

metinimsi metin

Favori Kamış:
    1-)Master KAMIŞ 100-250 gr atarlı, kapalı boyu: 107cm 2-)REMIXON SAFARİ KAMIŞ 80-150G 360CM
    Favori Makine:
    1-)Mars makina 3 +1 bilya 4.2:1 devir. 2-)OKUMA LONBOW LBII-665 MAKİNE
    En İyi Avı:
    4,100gr TOMBİK
    foruma biraz göz at süper bilgiler var işine yarayacak.

3. akon55

akon55 buğra

Favori Kamış:
    olta
    metin abi göz atıyorum ama bulamıyorum maresef birçok yöntem var ama bunun bir noktası olması lazım değilmi ilgilerinizi bekliyorum lütfen...

4. fixahmet

fixahmet AHMET

Favori Kamış:
    Daiwa msp 270
    Favori Makine:
    Ryobi ecusima 4000vi
    En İyi Avı:
    sazan 5150 gr
    merhaba hemşehrim.
    samsunda ikamet ettiğini varsayarak yazıyorum. öncelikle bu kadar acele etmene gerek yok. 1 temmuz gelip sazan yasağı bitene kadar vaktin var önünde. yasak sezonda avlanmayı düşünmüyorsundur umarım.
    daha önce sazan avına gittinizmi? nerede avlanmayı düşünüyorsunuz? bütçeniz nedir? bu gibi soruların cevaplarını söyleyebilirseniz, daha net bilgi verme şansım olabilir avlak şartlarını göz önünde bulundurarak.

5. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Hele bir sabret sezon açılsın,bir sazan avlayacam diye bin sazan öldürme ;) Dedikleri gibi arama yaparsan çok güzel yöntemler bulursun sitemizde.

6. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    merhaba sazan için en iyi olta dip oltas dır oltada 60 lık misina ve 50 gr lık kurşun kullan 3 iğne takarsın en az 50 metre misinayı kasnağa sararsın misinanın en altına 50 gr kurşun bağla kurşunun üzerne 15 cm ara ile 3 iğne bağla bu klasik dip oltasıdır,misinaya iğneyi sağlam takki büyük sazan gelirse iğne bağladığın yerden kopmasın.kamışlı oltan var ise sazlık bölgelerde mantarlı olta çok zevkli olur bunun için hareketli mantar ve stoper kullan en üste mantar altında 15 gr kurşun en altta 1 iğne olur.ben sazan için tek iğneli dip oltası kullanıtorum,iri bir sazan iğneyi koparmasın diye tariflerimin çizimlerini nette bulursun. yem için solucan yoksa musır en son hamuru öneriyorum mısırı konsern-ve alma kuru mısırı haşla bu oltalar av bayilerde satırıyor biraz araştırıp bir kaçtane alırsan istediğin oltayı çok rahat yaparsın AV ZAMANLARINI SAKIN UNUTMA

7. antepli

antepli Mustfa

Favori Kamış:
    Sportex, D.A.M, kabon kamis, Daiwa,D.A.M Quick rolle
    Favori Makine:
    Dam Quik, Freilauf, Cormoran, Zebco , Schkeapear ve diğerleri
    En İyi Avı:
    Turna 105 cm, 7,3 kilo, sazan 9.5 kilo
    Bu acele niye kardesim:p yoksa SAZAN yasagi mi kalkti:confused: bugünlerde gitme niyetiniz varsa biraz erteleyin derim:D ayrica sazan icin o kadar bilgi var ki sitede ........, biraz arastirin , rastgele derim:)