Selamün Aleyküm abiler ben hep alabalığa atıyorumda bir kerede sazana denim dedim önceden babamla çok tutardık şimdi yine tutmak istiyorum kendim bu sazana göre bir olta veya el oltası çizermisiniz zahmet olmassa (kurşunu kaçlık iğnesi vb) saolun
forumda bu konular hakkında bir çok yazlmış konula var forumda biraz dolaşman sana yeterde artar bile en amatöründen en profosyeneline kadar bir çok yazılan var hele bi gezin göreceksin
Orhan arkadaşım doğru söylemiş. Biraz gezinti yapman yeterli olacaktır. Ama benim merak ettiğim konu şu; Sen yakaladığın 13 kg'lık sazanda hangi takımı kullandığını bize yazacak mısın? Bu takımı bizimle paylaşırsan çok seviniriz .
kardeş biz daha 13 kg lık sazan yakalayamadık onun için sen bu olta tarifi işini bence babana sor şayet baban hayatta değilse şimdiden özür dilerim
Selamlar Aytekin abi; Hafta arası kısmetse kulakçayırına kaçmayı düşünüyorum. Duruma göre seni özelden bilgilendiririm. Sezonun açılmasıyla bi hasret giderelim di mi? Bu arada duyarlılığın için ayrıca tebrik ederim.
3 bilyalı bi makina balansı iyi olsun 10 kilo kadar çekebilen bi kamış misine pek önemli değil iğnesi ise pek önemli değil ama dikkat çekmeyen bir renk ve birazda iri bi iğne büyük sazan için yeter. Sazan Hamuru Yapalım Kısmındaki yazımda yem için uygundur sağlıcakla...
valla ben sazanda kamış pek kullanmıyorum el oltası atıyorum 70 lik misina kullanıyorum 13 değil 20 kiloluk bile gelse karaya rahatlıkla alabiliyorum ama mutlaka yanınıza kepçe alın