Sazan Oltası

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında akon55 tarafından paylaşıldı.

1. akon55

akon55 buğra

Favori Kamış:
    olta
    Selamün Aleyküm abiler ben hep alabalığa atıyorumda bir kerede sazana denim dedim önceden babamla çok tutardık şimdi yine tutmak istiyorum kendim bu sazana göre bir olta veya el oltası çizermisiniz zahmet olmassa (kurşunu kaçlık iğnesi vb) saolun

2. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

forumda bu konular hakkında bir çok yazlmış konula var forumda biraz dolaşman sana yeterde artar bile en amatöründen en profosyeneline kadar bir çok yazılan var

hele bi gezin göreceksin

3. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Orhan arkadaşım doğru söylemiş. Biraz gezinti yapman yeterli olacaktır. Ama benim merak ettiğim konu şu;
    Sen yakaladığın 13 kg'lık sazanda hangi takımı kullandığını bize yazacak mısın? Bu takımı bizimle paylaşırsan çok seviniriz:) .

4. akon55

akon55 buğra

Favori Kamış:
    olta
    onu babam yakalamıştı

5. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    kardeş biz daha 13 kg lık sazan yakalayamadık onun için sen bu olta tarifi işini bence babana sor :) ;)
    şayet baban hayatta değilse şimdiden özür dilerim :(

6. HAMSYLOS

HAMSYLOS Mustafa Saatçi

Favori Kamış:
    EL OLTASI
    En İyi Avı:
    Levrek
    Selamlar Aytekin abi;
    Hafta arası kısmetse kulakçayırına kaçmayı düşünüyorum. Duruma göre seni özelden bilgilendiririm. Sezonun açılmasıyla bi hasret giderelim di mi? Bu arada duyarlılığın için ayrıca tebrik ederim.

7. Tugay22

Tugay22 Tugay

3 bilyalı bi makina balansı iyi olsun 10 kilo kadar çekebilen bi kamış misine pek önemli değil iğnesi ise pek önemli değil ama dikkat çekmeyen bir renk ve birazda iri bi iğne büyük sazan için yeter. Sazan Hamuru Yapalım Kısmındaki yazımda yem için uygundur sağlıcakla...

8. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    valla ben sazanda kamış pek kullanmıyorum el oltası atıyorum 70 lik misina kullanıyorum 13 değil 20 kiloluk bile gelse karaya rahatlıkla alabiliyorum ama mutlaka yanınıza kepçe alın