Sazan takımı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında gazikent tarafından paylaşıldı.

1. gazikent

gazikent ABDULLAH

En İyi Avı:
    sazan
    s.a arkadaşlar ben şuan bir araştırma içindeyim sazan yemi oltası iğnesi vs. bilgilerinizden yararlanmak istiyorum yardımcı olacak abilerim kardeşlerim varsa yardımlarını bilgilerini tekniklerini tecrübelerini bekliyorum... saygılarımla rastgele....
    :)

2. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    a.s.kardeşim sazan avı şu an pek olmaz sazan piyasaya genellikle 6. aya doğru oltaya gelmeye başlar şu an gelse bile pek tat vermez birde olta olarak tercih senin ben dip oltası kullanırım ama mantarlı olta kullana bilirsin küsbeli olta yasak olduğu için onu kullanma derim sana kardeşim birde iğne olarak 02 singapur iğne kullanırsan iyi olur yem olarak her yöreye göre sazan farklı yemlere gelir sen yinede hamur dan vaz geçme solucanda iyi olur yapacağın tüm balık avlarında başarılar rastgele

3. gazikent

gazikent ABDULLAH

En İyi Avı:
    sazan
    teşekkürler eyup abi bende dip oltası kullanıyorum kullandığım yemler mısır hamur özel karışımlı hamur... vs. abi birşey daha soracağım şimdi dip oltasını suya (baraj,gölet vs..) atım diyelim misinayı gergiye alsammı iyi olur almmasammı iyi olur yardımcı olursan sevinirim genelde (sazan ve yayın balığı var avlandığım bölgelerde)

4. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    şimdi arkadaşım zaten sazan şu günler pek oltaya gelmez ama sende bizim gibi coşmuşun sana söyleyeceğim misinayı gerdir fakat çok aşırı gerdirme balık hızlı çarparsa ağzını ilk hamlede biraz yırtar ve balık daha çabuk oltandan kaçar ikisinin ortası yani anladın kardeşim işallah yakalarsan bi balık haberdar et çünkü benim memleketim karamanda şu an sazan oltaya gelmiyo slm

5. gazikent

gazikent ABDULLAH

En İyi Avı:
    sazan
    teşekkürler abi kısmet se bu hafta gideceğim şuan için bilgi edinmeye ve bilgilerimi tazelemeye çalışıyorum bakalım artık kısmet olursa resimlerini yüklerim ordan bakarsın abi :) rastgele...