Hollanda sarısı dediğiniz balık galiba KADİFE oluyor.. Min. 26 cm`lik boyunda olanların avına müsade ediliyor ve max. 10 adet ile sınırlandırılıyor. BİLGİNİZE..
Bu hollanda sarısı Kadife olsa gerek.Evet 26 cm. ve 10 tane idir.Bol kılçıklıdır tadıda yavandır diye bildiğim ilgiler bunlar..Avı kaç kişi yaptığınızı öğrenebilirsek çok makbule geçer.. Bu arada sazanları göremiyorum.. Yada siz Kadifelere sazan diyorsunuz Kasnayada hollanda sarısı diyorsunuz sanırsam herhal Birde yem sanırım solucan çünkü kadife bayılır solucana..
bol limit altı avlar yapmışsın. demek bolunun da çivisi çıktı.o canım meralara nasıl kıyıyorsunuz anlamadım gitti....
eminim arkadaşların uyarıları ile sirkülere riayet edeceksiniz. her zaman bence amaç en büyük balık olmalı.suya ıade etmenın hazzıda bir başkadır üstad.. av raporlarınızı bekliyoruz..
Walla kadir bey limit dışı avlar gördüğünüz gibi bizleri üzüyor. Tek ümidimiz seninde aramıza katılmanız ve daha sportmence avlar yapmanız olacaktır. RASTGELE....
Arkadaşlar avı ben gerçekleştirmedim boluda yaşayan çok yakın bir arkadaşım var resimleri bana göndermişti bende sizilerle paylaştım,yoksa ben yakaladığım balıkları bırakırım suya,hatta 1 ay önce boludaydım bende yakaladım hollanda sarısı ve bıraktım suya özgürlüğüne kavuşturdum,sizleri üzdüğüm için üzgünüm,amacım sadece paylaşımdı,arakdaşıda uyarırım bundan sonra çok daha dikkatli olur. Saygılarımla.