herkese selamlar.ben bursaya yeni taşındım bana avlak konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim.sazan ve yayınbalığı için nerelere gidebilirim.
//Kestel// Gölbaşı=yayın,sazan(sarı-aynalı-kambur-kara-israil),turna,levga,kum balığı,alabalık,tatlısu kefali(!!avcılık yasak!!) Aksu=sazan(sarı-aynalı),mirena Gölcük=sazan(sarı-israil),yayın Dokuzgöz=sazan(sarı-aynalı),alabalık Seitabat=alabalık Babasultan=sazan Kozluören=sazan //İznik// sarı sazan,yayın,tatlısu kefali,kızılkanat,israil sazanı //Osmangazi// Demirtaş=sazan,turna,yayın,tatlısu kefali Doğancı=sazan //Büyükorhan// sazan //Karacabey// Uluabat=yayın,turna,sazan,tatlısu kefali,yılan balığı //İnegöl// Kurşunlu=sazan //Gemlik// Kurtul=sazan,yayın
Valla Özkan kardeşim ne var ne yok bütün Bursa coğrafyasını dökmüş ortaya sana da sadece seçmek kalmış.Genç kardeşimi tebrik ederim paylaşım budur böyle olmalıdır....
gölbaşı sanırım artık yasak değil mahalleden arkadaşlar oraya gidiyor yasak kalktı diye biliyorum yaLnız GECELERİ HİÇ TEKİN YER DEĞİL GÖLBAŞI dikkatli olmak lazım
özkan balığa yeni başladık avlanmaya. bizide bir gün giderken götürsen nasıl olur? HAKAN AVLUKYARI MUSA FIRAT COŞKUN İ.Ö.O BİLGİSAYAR ÖĞRETMENİ
Herkese iyi günler Bursa'ya yeni Taşındım.. balık tutup-çadır kurabileceğimiz yerler hakkında bilgi paylaşırmısnıız???