S.a arkadaslar yozgata yeni bir baraj yapiliyor once 50 60 km yolculuk yapiyordum en yakinimdaki oydu simdiki baraj daha buyuk ve yakin 10 km felan mesafesi bu yuzden haftada 3-4 kez gitmeyi dusunuyorum bu yuzden duzgun bir takim kurmak istiyorum benim icin 4-5 kg bir sazani rahat cekebilecek en azindan elimde kalmiyacak bir makine istiyorum makineler yurt disindan gelecek bir yerde okuma safina pro 55 veya 65 lik onermisler sizlerin onerileri bekliyorum butcem 100 tl
http://www.avmarketi.com/asp/product/6970/Okuma-Longbow-BaitFeeder-LB-65-5-1bb-Makine bende var bunu al gerisini balık düşünsün.
s.a. burak hevesin kaçsın istemem ama alıp uzun yıllar kullanmak istiyorum diye düşünüyorsan bu bütçeyle mümkün değil kardeşim, bütçeni 200 e çıkarabilirsen iyi bir sazan makinası alabilirsin.
a.s herkez kaliteli urun kullanmak ister ama asgari ucretle calisan birisiyim 5 takim kurmak istiyorum bu yuzden kamisti makineydi felan butcemi 200 cikarsam makine icin 1.500 2.000 tl bulmaktadir.amerikadan almanyadan ve cinden akrabalar yazin gelecekler onlara siparis verecem hangi ulke daha uygun olursa ordan alacam bu yuzden onlara su makine diyebilmeliyim ordaki fiyatlar %50 daha ucuz nerdeyse o yuzden makine tavsiyesi bekliyorum
Madem yayin ve sazanla bogusacaksin malzemenin kaliteli olmasi lazım. Savasa giden askere top tufek yerine kilic mizrak verirsen mehter marsi ile gider izmir marsi ile donersin. Butce kisitli ise yeni urun yerine ikinci elden toplamani tavsiye ederim. Kakomasi yetersiz makina yuzunden cok iri baliklar kacirdim. Bir tanesi de avatarimdaki balik ki videosu bile var.
Haklisin ne kadar makine o kadar av yayina nadir gidiyorum sazanda 3-4 kg nadir cikiyor onerebilecen makine varmi okuma safina pro spa 65 nasildir.
Onerdiginiz makineyi alacam Avenger hakkinda yapilan yorumlara gore iyi bir makineye benziyor bana gore fiyatida fena degil 5 takim yerine 4 takim alirim sonra 1 tane daha alirim peki onere bilecen bana gore uygun bir kamis varmi
Kamis icin uygun fiyatli 100-250 atar karbon fiber 360cm kamislar isini gorur. Agir kamislardir ama yapacagin av icin saglamlik da onemli. Mesela captain marka uygundur fiyat olarak. Kamis basi 1000 euro ayiririm dersen ona gore de bir tavsiyem olabilir
Onerin icin tesekkur ederim ama avanger 7 bilyali ve hafif travertine ise 5 bilyali ve digerine gore daha agir fiyatta ise travertine pahali