2011 YILINDA Sazan Yada Yayın Baliği Avi Yapilmadi mı hıc Konularda Görünmüyor Eski Yazilar Var 2010 Yilina Ait.
slm terkosu deneyebılırsın yayın ve sazan için haberınız olsun turna yasak suan ve forumları okursanız detaylı bılgıye ulasacaksınız rasgele
Avci Ibo Kardeşim Sen Bu Boy Yayinlri Tutarsan Nasil Büyük Yayin Avlamayi Düşünüyorsun Bir Daha. Ufak Yayinlari Yada Baliklari Tutsak Dahi Birakirsak Büyürler Ve Bir Sonraki Av Da Daha Verimli Büyük Baliklar Alabiliriz.en Azindan Salarsak Ufak Baliklari Kendimizi Tatmin Etmiş Oluruz.
Eser Abi sanırım resmin küçüklüğü seni yanılttığı için böyle söylüyorsun. Bildiğim kadarıyla yayın yakalama limiti 90 cm. Resimde görünen yayınlar ise 120 küsür cm idi yanlış hatırlamıyorsam. Aslında haklısın bunları da bıraksak güzel olurdu şöyle 4-5 metre olunca yakalasak ama ne yazık ki bu gördüğün yayınlar bizim ülkemiz için trofe sayılabilecek balıklar ve yine malesef biz henüz yakala-bırak doygunluğuna erişemedik. Koca yılda 1 hadi bilemedin 2 kez bu boyda yayın yakalayınca inan insanın bırakası gelmiyor. Umarım siz bu şekilde bi yayın yakaladığınızda bırakma doygunluğunu gösterebilir ve bunu da bizimle paylaşarak bize örnek olabilirsiniz. Saygılarımla...
kars ta yayını bahar da buzlar çözülün ce buz vuruyor ...kendisi kenara ..geliyor bildigim kadarıyla ,, bide su çok taşın ca mesela aras nehri taşın ca bizim köy den geçerdi ,,ve biz çok balık yakalar dık saplı tor denirdi onlara ..şimdiki serpme ag veya trıvırı gibi degil .. kepçe gibi atıp geri çekilirdi yani suda kalı cı bi yanı yoktu ama şimdi tırıvırı felan görünce o,resimleri inanın çok igrenç geliyor bana,, ha bide kars ta balık oltayla yakalama ta mayısta ancak eger unutmadıysam ..gerçekten çok uzun zaman allah sabır oradaki insanlarımıza ,,, ben istbulda yine 15 günde bi gidiyorum ömerliye ..özlem giderebiliyorum,,bazen bi şeyler oluyor bazen boş dönebiliyoruz ama hiç olmasa gidebiliyoruz,,neyse fazla uzadı hepinize selamlar
Bu havada gölde pek verim alabileceginizi sanmıyorum.Ama belli bölgeleri yemleyip mera oluşturabilirsiniz.
engin abim sen benim neler bıraktığımı bir görsen,kafayı yemiş bu dersin,yayın 4-5 metre zaten büyümez bu güne kadar yaklanan en büyük yayın 3mt.oda ggünümüzde kalmadı günümüzde 1.5 2 mt civarı yayınlar var.neyse sende haklısın abim ne diyeyim ki büyük varda sen mi tutmadın ama dimi sağlıcak ile kal bol avların olsun.