ÖNCELİKLE BALIK AVI AİLESİNE SELAMLAR BEN GENELLİKLE SAZAN VE YAYIN AVINDA KULLANMAK İÇİN BENİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAK UCUZ YOLLU YANI FIYATI 50 LİRAYI GECMEYECEK KAMIS ALMAK ISTIYORUM KAMIS KESINLIKLE PARCALI OLMAYACAK TELESKOPIK KISA VE YER KAPLAMAYACAK BI KAMIS OLACAK KAPALI BOYU ORTALAMA 70 CM VEYA DAHA KISA OLURSA IYI OLUR ATARI ISE 150 GRAM VEYA UZERI OLACAK BU OZELLIKLERDE KULLANANIP MEMNUN OLANLAR VARSA VEYA KENDI KULLANDIGI KAMISI ONERIP TAVSIYE EDECEK VARSA YARDIMLARINI BEKLIYORUM OZELLIKLE KISA VE SAGLAM OLMASI ONEMLI
bu kamışı al senin işini görür abim http://www.sahibinden.com/ilan/alis....60-cm-olta-kamisi-kacirmayin-118274872/detay
belki komik gelecek ama geçen sene eylül ayında 20 tl ye aldığım fiber glass (3,9 m ) kamışla gece yaptığım yayın avında yaklaşık 30 kg ağırlığında bir balığı kıyıya getirmeme rağmen hatalı yaklaşım sonucu misina kanca bağlantı yerlerinde çözünmesi sonucu balığı kaçırmıştım... kamış fiberglass biraz ağırca bi kamıştı ve 150 200 tl lik kamışlara kafa tutuyordu. anlayacağın sana tavsiyem fiber glass kamış almandır fiyatları 25-50 tl civarında.