sazan için gün içinde en iyi zaman hangisidir.yaz mevsimi ve büyük sazan için. benim düşüncem gece 8-12 arası.
Sabaha karşı sis daha suya inmeden önce, hafif güneşin ışıkları suya yansıdığı saatte 11 kilogram sazan aldığımı bilirim. Ama avlak avlak, o günün hava derecesi falandı filandı diye değişir bu durum
Akşam almışlığımda çoktur ama sabah 5 ile 7 arasında yemlemeye yetişemediğim zamanları bilirim. Benim favorim sabah 5-7 arası...
merhaba ben bütün büyük sazanları sabaha karşı 04 ile 08 arasında almışımdır .eger gece sazan avına gidicekseniz kesinlikle söyledigim saatler arasında uyumayın yada uyursanızda makinanın kalamasını açın
dün gittiğim avda sabah 4 de oltalar göldeydi öğlen 2 gibi sonlandırdık. 4-10 arası ilk lokasyonda yakaladık sazanı sonra gölge bi lokasyona geçtik. 3kg civarı sazan 08.30 da oltamıza vurdu.diğer balık tutan arkadaşlarda benzer sazanı 09 civarı aldılar. kendi imkanımca güncel tutmaya çalışacağım başlığı .sadece zamanı ekleyeceğim. aslında raporları beli bir standartta yazsak daha sağlıklı olur.bununla ilgili bir form hazırlamaya çalışacağım.