sazan

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında 06_KuMSaL tarafından paylaşıldı.

1. 06_KuMSaL

06_KuMSaL Fatih

ankarada zıpkınla sazan avlayabileceğimiz bir yer var mı arkadaşlar. ben, her yaz hirfanlı barajına gidiyorum sazan avlamaya. ankarada nerede avlanıyosunuz arkadaşlar.

2. LapinCash

LapinCash

Tatlusuda zıpkın avcılığı yasak diye biliyorum.

3. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    arkadaşım ne tatlı suda zıpkınla balık avlaması iyimisin sen
    bunun yasak oldugunu bilmiyormusun

4. carp

carp Mehmet

Bu günleri de mi görecektik :eek: Zıpkınla sazan avı diyo yaaa! Tööbe töbeee...

5. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    sinir kat sayım arttı sabah sabah...
    Lütfen böyle mesajları yayınlamayalım kötü oluyorum valla :mad:

6. KEMAL_25

KEMAL_25 KEMAL

Millet oltayla avlananlara avlak yeri söylemiyor adam Zıpkınla sazan nerde avlarım diyor ya istersen hangi göle ağ atarım onuda sor.!!

7. ErginAVCI

ErginAVCI

Favori Kamış:
    Olta
    06_KuMSaL Fatih şu an seni şikayet etsem yeridir bulamazlar diyorsan yanılıyorsun forum içinde kim nereden bağlanmış ip denetimi mevcut ve ip ni verseler forum adminleri, yetkililere bildirmebilir ve avlak yerinde olmamış olsan dahi yazdığın konudan dolayı ceza yersin aklınızı başınıza almanızı tavsiye ederim bu senin için değil yasaklara ve kurallara uymayan herkez için, uymadığınızdan kaldıramıyacağınız hakaretleri ederim Göllerimiz, denizler kadar bereketli değil bunu kafanıza sokun sokmazsanızda biz zorla kafanıza kaka kaka sokarız...

8. aykut1970

aykut1970 aykut

Siz şimdi bu cahil arkadaşlamı dalga geçiyorsunuz yav Konya'da koca koca adamlar zıpkınla ve serpme ile balık avcılığı yapıyor bu adamlar hem forum hen facebook hemde av bayii adamlar ;) ;)
    ben bizzat facebookta savaş açtımda resimleri kaldırdılar ama bu şerefsizler eminimki bok yemekten vazgeçmezler:( :( :( :(

9. ekinox

ekinox özgür

Favori Kamış:
    ef&fe adventure
    Favori Makine:
    ryobi-6000
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 8.5 kg
    arkadaşım zıpkınla sazan avlamaya neden uğraşıyosun en kısa yolu dinamit at olsun bitsin daha az zahmetli olur.biz denizde avlayanlara kızıyoruz yeri geldiğinde balıkların yuvaları bozuluyo die senin sorduğuna bak

10. çılgınbalıkçı

çılgınbalıkçı ŞABAN

Madem ANKARA lısın git meclise size bu sirküleri öğretmeyen vekilleri avla zıpkınla:D :D

11. 06_KuMSaL

06_KuMSaL Fatih

beyler ben yıllardır hirfanlı barajında sazan avlıyorum, henüz bir kişiden bile duymadım yasak olduğunu ilk defa sizlerden duyuyorum. ağla balık tutma yasağı var ama zıpkın avcılığının yasak olması garip. dalganızı geçeceğinize açıklayıcı düzgün bir cevap yazsanıza arkadaşlar.

12. carp

carp Mehmet

* Selam sabah etmeden, pardon demeden yol bile sormuyoruz. Sen de ilk mesajdan balıklama böyle bi konuya girince çok sinir bir durum oldu doğrusu, gelen cevaplar az bile. Keşke forumu daha dikkatlice inceleseydin. Burda onbinlerce mesaj boşuna yazılmadı.
    * Bu hassasiyeti de insanların doğa sevgisine, avladıkları canlıya duydukları saygıya ver.
    * Yıllardır bir yanlışı sürdürdüğünü ve çevrende pek çok kişinin de aynı yanlışı yapmakta olduğunu öğrenmiş oldun. Pek çoğumuz bilmeden benzer yanlışlar yaptık. Önemli olan bundan sonrası. Bu işi bir de oltayla yapmayı deneyebilecek misin? Torunların da bu balıklardan nasiplenebilsin istemez misin? Ben babamın anlattığı hikayeleri ağzım açık dinliyorum hala. O günlerdeki balıklar artık yokkk. Sebepleri malum...

Son düzenleme: 5 Temmuz 2010
  13. 06_KuMSaL

06_KuMSaL Fatih

ben zaten daha önce oltayla sazan tutuyordum. hatta oltayla tuttuğum sazan sayısı zıpkınla vurduğumun 2-3 kat fazlası. benim zıpkınla vurduğum balıksa yılda 8-10 tane. bunun neresi katliam. millet ağla malesef büyük küçük demeden yüzlerce balığı bir anda tutuyor. buna ben dünden karşıyım ama benim yılda 8-10 tane 2-3kiloluk sazan vurmam cidden katliammıdır. fakat madem yasakmış bundan sonra uycaz artık.

14. carp

carp Mehmet

Genelde bu iş havyar zamanı yapıldığından bu işe katliam gözüyle bakılmaktadır. Ayrıca pek sportif bir tarafı da yok. Umuyorum bundan sonra yasağa uymakla kalmaz etraftakileri de bilgilendirirsiniz. Polemiğe vardırmadan uzlaşabildiğimize sevindim...

15. 06_KuMSaL

06_KuMSaL Fatih

foruma yazdığım ve de bilgi almak istediğim daha ilk mesajda üslup kalitesizliğini belli ettin engin avcı. şimdi senin bu yaptığın hassasiyet mi terbiyesizlik mi. anlayışlı bi şekilde cvp yazmayı bilmiyormusun sen. delikanlılığa yakışıyo mu bu.

16. 06_KuMSaL

06_KuMSaL Fatih

hassasiyetiniz için teşekkürler mehmet bey.

17. carp

carp Mehmet

Anlayışınız için ben teşekkür ederim. Nihayetinde burası bir bilgilendirme ortamıdır. Küsüp gitmiş olsaydınız üzülürdüm doğrusu. Bildiğini okuyacak +1 zıpkıncı demekti. Bundan sonra +1 bilinçli avcı daha kazandıksa ne mutlu bize...

18. aykut1970

aykut1970 aykut

Kardeş her ortamda densiz insanlar olabilir sen onlara takılma;)

19. ErhanUgurlu

ErhanUgurlu Erhan

Favori Kamış:
    Çelik Karbon Hepsi
    Favori Makine:
    Banax sx 5000
    En İyi Avı:
    12 Kilo yayın
    Arkadaş Soruyu sorarken Gayet İyi Niyetli Ve Bilmediğinden sordu.
    Sinir Katsayılarınız arttı , Alay konusu oldu. AYIP . AYIP

Tatlısuda Zıpkınla avlanamak Yasak Arkadaşım.
    Bu Kadar yazılması zormu ?
    İp Nosu diyen Arkadaş ; Ortada Bir cürüm Olmalı Arkadaş zıpkınla Tatlısuda Balık Avlamalı bunuda Kolluk güçleri Tespit Edip tutanak Haline Getirmeli Yaptırımıda Elinden Zıpkını alıp para cezası keserler.
    Bu Kadar Cahilce yorumlar Yapmayın...

Amacı aşan Yorumlara ve yazanlarına Yazıklar Olsun...

20. ErhanUgurlu

ErhanUgurlu Erhan

Favori Kamış:
    Çelik Karbon Hepsi
    Favori Makine:
    Banax sx 5000
    En İyi Avı:
    12 Kilo yayın
    Allah Razı Olsun Abiciğim. Birileri Halaa Burda Paylaşım ve Bilgi alışverişindeyse Senin Gösterdiğin Olgunluk ve anlayışla ve Senin Gibi düşünen ELİT değerli İnsanların sayesindedir.