Sazana Devam Güzel Bir Avdan Fotolar

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında meco tarafından paylaşıldı.

1. meco

meco mehmet (meto)

Yer:AYNI ""Bandırma""

Kullanılan yem:MISIR VE BONCUK
    Yemlemek için kulanılan yem:pEYNİR SUYUNDA KAYNATILMIŞ MISIR.

24/8/2008 pazar günü yapmış olduğumuz avdan birkaç kare resim ile avımızı paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz....
    avlaktan bir görünüm:

avda kulandığım silahlarım:

avda beni mahcup etmeyen sağdaki ikili takımım

umutla bekleyen ekibimdeki İlyas arkadaşım:

ve sonuç başlıyor:Yine bizim ekipten ustamız Halil

veee ben deniz Mehmet:

Ben yine bu avlakta yem olarak kulandığım boncuğun çok faydasını gördüm 6-7 saatlik bir av sonucunda güzel bir gün güzel bir av yaptık ben tüm ekibime buradan çok teşekkür etmek istiyorum gercekte doğa şartlarınla bu avlakta mücadele etmek çok zor. Bulunduğumuz bölgeye ulaşmak için komando eğitimi almış olmak gerekir desem abartmiş olmam herhalde.:) ...HERKESE RASGELE ....... Ha unutmadan resimleri çeken sayın Şener hocamada çok teşekkür ederim.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 16 Eylül 2008
  2. mkirac

mkirac mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    güzel balıklar almışsınız tebrikler
    yanlız benim merak ettiğim bu boncuğun balığı çeken özelliği nedir acaba?

3. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    çok güzel sazanlar ekipte sağlam rasgele

4. söbütaş

söbütaş erdal dinler

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    alabalık 1100 gr
    tebrikler güzel av

5. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Mehmet Tebrikler .avlaklari Kötü Nyetlilerden Korumak Için Ayrintili Yer Tarifi
    Vermezsek Daha Doğru Olur Diye Düşünüyorum . Selam Ve Dua Ile

6. SeYFi_54

SeYFi_54

çok güzel bir av olmuş, balıklar çok yakışıklı. tebrikler.

7. Okan_uA

Okan_uA .

Avlağınızı biliyorum.Orada Bursadan gelenlerin usulsüz avlandığını bizzat gördüm.Bot getirmişler ağ atacaklardı.3-4 araba gelmişler.İnşallah siz onlardan değilsinizdir.
    Av için tebrikler de son sözüm gittiğiniz yerde usulsüz avlananları lütfen anında jandarmaya ihbar ediniz.

8. meco

meco mehmet (meto)

Okan kardeşim o bahsettiğin kişiler biz değiliz bir ikincisi o kişileri gördüysen bize benzer tarafları varmı resimlerimiz var inceleyebilirsin. Şunuda ben belirteyim sana Bursadan gelipte ağ atanı görmedim duymadım fakat Bandırma ve avlağın etrafında bulunan köylülerin gelip ağ attığını yanımıza köyden gelen kişilerden duymuştum.Ben bu işi hobi olarak yapıyorum kardeşim gittiğim avlağı yok etmek değil yaşatmak için elimden geleni yaparım üsülsüz avlananlara en az bende senin kadar karşıyım....:mad:

9. Okan_uA

Okan_uA .

Akşam gittiğimizden hava karanlık olduğu için tam seçemedim.Ağcı sensin demedim de zaten.İnşallah değilsiniz dedim.Ayrıca gözlerimle gördüğüm için hiç bi kuşkum yok plaka 16 idi ve bot vardı adım gibi eminim ağ atacaklardı.Başka neden getirsinler ki.
    Ayrıca o kişileri de şikayet etmiştim. ;) Sana karşı bir suçlamam yok abi.Sadece bilgin olsun diye söyledim.
    Madem bilinçli avcılardanım diyorsunuz o zamn gönül rahatlığıyla söyliyebilirim.O gölette 10 kilo sazan tutulmuştur.Aynalı olması lazım.

Son düzenleme: 15 Eylül 2008
  10. rüştü26

rüştü26

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan 9.9kg
    Mehmet kareler güzel...Balıklarda güzel tabi.Paylaşımın için eşekkür ederim..

11. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Avlak ta güzel,avlar da güzel.Elinize sağlık Mehmet,tebrikler.paylaşım için teşekkürler..

12. gurbetteki kasabali

gurbetteki kasabali garip

tebrikler Mehmet arkadasim,paylasim icin ayrica tesekkürler.

13. sazan_ustası

sazan_ustası Ulaş

Favori Kamış:
    sazan/yayın takımları
    En İyi Avı:
    sazan,yayın
    Tebrikler Mehmet..çok güzel bir gün ve av geçirmişsiniz..bir sazancı olarak başarılı avlarınızın devamını dilerim..

Bizimde eskiden yaptığımız bir balık tutma şekli vardı..
    canlıyken gözlerinden tutardık balığı..yazdıklarımı sitem olarak almayacağınızı bildiğim için yazdım , hepimiz amatörün profosyoneliyiz nede olsa , iyi bir tutuş şekli olmadığını bizde sonraları farkettik..canlıyken hayvana acı veren bir tutuş şekli..her gecen sene insan bir şeyler öğreniyor..bundan 8-10 sene ne forumlar vardı ne sirkü , nede yurt dışındaki avcıların ava ve avcılığa bakış açılarından haberimiz vardı..bu anlamda yeni yetişecek amatörlere ufakta olsa katkı sağlamalıyız , bizim hatalarımızı yapmasınlar..

Başarılı avlarınızın devamını dilerim Mehmet kardeşim..

14. mkirac

mkirac mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Son zamanlarda bu sitede üyeler arasında büyük bir güvençsizlik ve amatör balıkçıları, ağ atmakla suçlama yada ağ attığını ima etme gibi bir yaklaşım sergilenmeye başladı. Ağ atan adam zaten kalkıpta burada av raporu yayınlamaz düşüncesindeyim. Bu hususta moderatör arkadaşların biraz daha dikkatli olmalarını ve en azından suçlama yapan yada ima eden kişiyi iftira atma durumunda kalabileceğini konusunda uyarmalarının yerinde olacağını düşünüyorum. Hepimiz insanız ve bir amatör balıkçı için ağ attığını ima etmek ona küfür etmekle eşdeğer bir davranıştır diye düşünüyorum. Site yönetiminden ricam ortada hiç bir delil yada kanıt olmaksızın, zorlukla çekilen av raporlarına yapılan sataşma ve haksız imalara geçit verilmemesi ve sonrasında hoş olmayan durumların ortaya çıkmasının başta engellenmeye çalışılmasıdır.
    saygı ve sevgilerimle.

Son düzenleme: 16 Eylül 2008
  15. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Tebrik ederim güzel av olmuş

16. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Okan kardeşim güzel diyorun fakat 1-2 kişi için bütün bursalıları suçlayamasın ozaman bende bu gölde bizat bandırmalıların ağlarını kestim ozman bende derim ki sen ağ kulanıyorsun birde her bot getiren balıkçı ağ için getirmez botu biz bursalılar genelde yemlemek için kulanırız botu

17. Bro

Bro şenol

Favori Kamış:
    olta
    günay merhaba,
    batıda malesef bursa'lıların adı çıkmış. nerde 16 plaka görseler, köylüler yada diğer avcılar hemen bi antipati oluşuyor, hatta olay daha da büyük boyutlara ulaşıp, köylüler tarafından gece kalmalarında avcılara taşlı sopalı baskınlar bile düzenleniyor, sebep; araba 16 plaka. bizde bu konudan çok muzdaribiz. bahsettiğim olayı geçen yaz kuzenim bizzat yaşıyor.
    adını vermek istemediğim çanakkale'ye bağlı bir köydeki gölette çıkıyor tantana. sebebi ise kendilerinden 1-2 hafta önce yine oraya giden 16 plakalı balıkçı bile demek istemediğim göle boydan boya hatta küçük koyları dahi kapsayacak şekilde ağ geren katliamcıların 3 ile 10 kilo arasında trofeleri ayrıca küçük balıkları da köylülerin gözü önünde toplayıp kamyoneti tıka basa doldurmaları.
    köylüler tabiri caiz ise bu ağcılılara da kafa tutmuşlar ama ağcılardan biri astsubay mış malesef hatta olayı abartıp tabancasıyla havaya ateş etmeler falan da olmuş.
    köylüler de haklı olarak 16 plakadan nefret etmişler.

olayların bu şekilde geliştiği nasıl açığa çıktı; 09-10 ağustos 2008 tarihinde o gölde bende avlandım hemde geçen yaz başından bu saldırıyı atlatan kuzenimle birlikte, hatta yolda giderken acaba aynı göle mi gidiyoruz yine diye epey de konuşmuştuk. aynı göl müş.
    bölgeye vardığımızda köy içerisinde durup kahvede çay içelim hemde ordaki abilerle arkadaşlarla tanışalım istedim.
    gölde avlanacağımızı ve 1 gece kalacağımızı falan da söyledim, laf lafı açtı
    konu geçen seneki meseleye geldi, kuzenimden dinlediğim hikayenin aynısını köyün berberinden de dinledim. adamlara pozitif yaklaşınca onların yaklaşımı da pozitif oldu, ikramlarda bile bulundular vs.
    yalnız gece yanınıza birileri gelirse bursa'lı olduğunuzu söylemeyin uyarısı geldi !!! , zaten araba 34 plaka diye de gülüşmeler oldu.(arabam istanbul tescilli 34 plaka)...

malesef aramızdaki kendini bilmezler yüzünden bursa olarak adımız çıkmış 9 'a. umarım tez zamanda bu önyargı ortadan kalkar.

bu arada sanırım seni tanıyorum günay, kss'de emin abileri sende tanıyorsan, yine onlarla balığa gideceğimiz bi günün arefesinde çay falan içip balık muhabbeti yapmıştık, stoperli şamandıra sisteminin inceliklerinden bahsetmiştin bize.

görüşmek üzere...

18. Okan_uA

Okan_uA .

Ben yazımda suçlama yapmadım sadece ağ atanlar olabiliyor dedim ve bu konuda dikkatli olması için yazdım mesajı.
    Ağ atanlardan değilsinizdir inşallah dememin sebebi 16 plakalı araçların kötü imaj bırakmış olmaları.

Son düzenleme: 16 Eylül 2008
  19. Okan_uA

Okan_uA .

Keşke herkes sizler gibi yemlemek için kullansa.

20. Okan_uA

Okan_uA .

Koyu işaretlediğim yer olayı çok iyi özetliyor.